Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 nie poznaję.....w kościele żeś był dzisiaj ,czy o co chodzi ????
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jakiś szybki numerek czy co?
ucho.77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no to herbatka z miodem ty lepiej z rumem se zrób tą herbatę
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no to herbatka z miodem miód, cytryna i seta - pierwszego wieczoru 2,3 herbaty i spać, na drugi wieczór powtórka... Rano budzisz się jak młody bóg - sprawdzone wielokrotnie
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jakiś szybki numerek czy co? te..... napisałem 15 ,a nie 3 :polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jak się umówisz to nie...
pajda Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no to herbatka z miodem miód, cytryna i seta - pierwszego wieczoru 2,3 herbaty i spać, na drugi wieczór powtórka... Rano budzisz się jak młody bóg - sprawdzone wielokrotnie post jest, nie pije alko..
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 wal śmiało co chcesz:wink:?? ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jakiś szybki numerek czy co? te..... napisałem 15 ,a nie 3 :polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jak się umówisz to nie... te mocowania amorów potrzebuję ściągnąć z tego zielonego zestawu....tylko jeszcze nie wiem , o której z wodzia mnie puszczą ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- wal śmiało co chcesz:wink:??---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jakiś szybki numerek czy co? te..... napisałem 15 ,a nie 3 :polew::polew::polew::polew: :paker::paker: :yeah::yeah: :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jak się umówisz to nie... te mocowania amorów potrzebuję ściągnąć z tego zielonego zestawu....tylko jeszcze nie wiem , o której z wodzia mnie puszczą aa...ha:wink:no to...umówmy się tak...jak będziesz wiedział co gdzie i jak, to daj znać. Bo ja w trasie w promieniu 5-7km od "56b" będę
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 wal śmiało co chcesz:wink:?? kurfa weź się ogarnij ....stan jest wyczulony ostatnio :grin::grin::grin::grin:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no to herbatka z miodem miód, cytryna i seta - pierwszego wieczoru 2,3 herbaty i spać, na drugi wieczór powtórka... Rano budzisz się jak młody bóg - sprawdzone wielokrotnie post jest, nie pije alko.. za rok się dowiem, że na księdza poszedłeś
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jak się umówisz to nie... te mocowania amorów potrzebuję ściągnąć z tego zielonego zestawu....tylko jeszcze nie wiem , o której z wodzia mnie puszczą ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- wal śmiało co chcesz:wink:??---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Grześ Ty jutro zarobiony fest po południu jesteś....????????? 15 min potrzebuje Ci zabrać z papierochem włącznie jakiś szybki numerek czy co? te..... napisałem 15 ,a nie 3 :polew::polew::polew::polew: :paker::paker: :yeah::yeah: :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- wal śmiało co chcesz:wink:?? kurfa weź się ogarnij ....stan jest wyczulony ostatnio :grin::grin::grin::grin: curva faktycznie...przy Stasiu lepiej takich herezji nie będę mówił
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ostatnio często i bezkarnie spuszczam z krzyża nie musicie się mnie obawiać
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no to herbatka z miodem miód, cytryna i seta - pierwszego wieczoru 2,3 herbaty i spać, na drugi wieczór powtórka... Rano budzisz się jak młody bóg - sprawdzone wielokrotnie tylko jak zamiast szklanki będzie miał kubek taki 0,75-0,85 to nici z Twoich rad .......... Rano budzisz się jak młody bóg - .............
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ostatnio często i bezkarnie spuszczam z krzyża nie musicie się mnie obawiać wolę nie ryzykować, teraz ciężko jakoś przełykam płyny...a co dopiero...a fujj...bleee...:polew:
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ostatnio często i bezkarnie spuszczam z krzyża nie musicie się mnie obawiać ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- ostatnio często i bezkarnie spuszczam z krzyża nie musicie się mnie obawiać wolę nie ryzykować, teraz ciężko jakoś przełykam płyny...a co dopiero...a fujj...bleee...:polew: nie jedziesz ze mną na BB
Rekomendowane odpowiedzi