KoJ@K Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 pajda - link w podpisie poprawiony. a sprezyny najprawdopodobniej wleca gdzies za ~2 tygodnie, jak bede sie za rozrzad zabieral to pasowaloby to od razu zaaplikowac, zeby moja myslala, ze poszedlem do garazu wlasnie tylko robic rozrzad, bo poki co robie tak zeby sie nie dowiedziala (choc i tak pewnie zauwazy i odczuje, jak tylko zobaczy auto lub sie nim przejedzie) Pany jak uruchomic emotki, jak pisze z telefonu, wchodze w WIECEJ OPCJI, ale niema tam tego okienka EMOTIKONY (a jak siedze na kompie to to jest) ?!
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 w telefonie musisz uustawić widok komputerowy
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Pajda jedziemy dziś na kebsa???
KoJ@K Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Haaa widze, ze moje ludzie - ja bylem wczoraj.
koziol992 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 witam panowie czy w pobliżu Katowic, znajdę jakiegoś człowieka, który zajmuje się naprawą fisów?
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Pisz do Multisa w sprawie fisa KoJ@K możesz z nami uderzyć na SGL A kebs dobry Edytowane 3 Października 2014 przez ucho.77
Multis Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Koziol992 poszlo pw. Te najchudzszy z chudych. Jedzieta w góry czy nie...
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Siema chlory! Szykujecie się już na ŁYKend?
stanley Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Pisz do Multisa w sprawie fisa KoJ@K możesz z nami uderzyć na SGL A kebs dobry Ja mogę jechać na kebaba do KATO
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 pajda - link w podpisie poprawiony. a sprezyny najprawdopodobniej wleca gdzies za ~2 tygodnie, jak bede sie za rozrzad zabieral to pasowaloby to od razu zaaplikowac, zeby moja myslala, ze poszedlem do garazu wlasnie tylko robic rozrzad, bo poki co robie tak zeby sie nie dowiedziala (choc i tak pewnie zauwazy i odczuje, jak tylko zobaczy auto lub sie nim przejedzie) Pany jak uruchomic emotki, jak pisze z telefonu, wchodze w WIECEJ OPCJI, ale niema tam tego okienka EMOTIKONY (a jak siedze na kompie to to jest) ?! Jak wymieniłem kierownicę na trójramienną to moja tylko zauważyła że znaczek w środku jest chromowany więc jest szansa że się nie skapnie Najwyżej powiesz że tyle waży i auto poszło w dół delikatnie
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Moja też nie zauważa ale za to młody mnie zawsze sprzedaje
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Skąd ja to znam, właśnie zamawiałem tunel poliftowy i już dziewczyny pytają się czy mama wie o tym. Dostały czekoladę ale powiedziały że ją zachowają ale mamie i tak powiedzą
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Najgorsze że ta starsza to cała mama, nie dość że wygląda jak ona, zachowuje się jak ona to jeszcze ma ten sam charakter
KoJ@K Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Eee nie, to u mnie zas moja wszystko zauwaza. Kiedys skrecilem gwint o chyba ~ poltora centa, a moja jak podjechalem to do mnie tekst "obnizales cos znowu". A gadka na temat wagi kobiet - chyba nie trzeba mowic, jak przewaznie sie koncza.
Rekomendowane odpowiedzi