Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

NAJLEPSZEGO :drunk:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry.

Najlepszego dla jubilata.

Pany pytanie mam czy ktos z was ogarnia mod świateł, w sensie żeby h7 przerobić na xenon albo bixenon?

Na forum jest Gwerty ...pisz do niego ;)
Tak jest mam nr do niego nawet ale nie odbiera. A ostatnio był na forum miesiąc temu :) i troche daleko do niego :)

A ostatnio dobrze szło rezanie schowków pod fotelami i tak pomyślałem :)

Uderz do Kuby --- djim
Opublikowano

Juz ogarnąłem Gwerty oddzwonil i kusi mnie jego propozycja tylko tydzień bez auta :(

Opublikowano

Turzol...czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie jest czujnik spalania stukowego g61 w Polo 1.4 16V ozn silnik AFK ?? Rok 2000

pliissss...

Opublikowano

Chłopaki dzisiaj podpiąłem kompa i wyskoczył mi błąd 01375 wiem tylko że to jest coś związane z poduszką silnika,ale czy ktoś wie z czym to się wiąże dokładniej? No i czy to,że mi od czasu do czasu trzęsie całym autem to może być przez to a nie tak jak ja myślę,że to dwumas?

Wojtaśny

Opublikowano

Chłopaki dzisiaj podpiąłem kompa i wyskoczył mi błąd 01375 wiem tylko że to jest coś związane z poduszką silnika,ale czy ktoś wie z czym to się wiąże dokładniej? No i czy to,że mi od czasu do czasu trzęsie całym autem to może być przez to a nie tak jak ja myślę,że to dwumas?

Wojtaśny

Ban na google?

Poduszka...

Wysłane z taboreta G3

Zobacz czy oleju nie wylała...

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Wojtaśny

a ten samopoziom ogarniety ?

Opublikowano

Multis...a moim przypadku pomożesz...bo szukałem i nie znalazłem i ...

p.s google u mnie działa :decayed:

Opublikowano

Stukowy gdzies do bloku przykrecony. W golfie 1.8 pod pod dolotem powietrza byl jak sie nie myle

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Michał a czy Ty znalazłeś...już felgi...ale do UPa ?!

Stukowy gdzies do bloku przykrecony. W golfie 1.8 pod pod dolotem powietrza byl jak sie nie myle

Wysłane z taboreta G3

tak myślałem...za pewne z tyłu gdzieś ustrojstwo będzie zamontowane ehh...bo wyskoczyło mi 00524 knock sensor i do tego 36-10-open circuit :whistling:

...a kanał narazie mam zajęty -_-

Opublikowano

Moze ino kabelunki... Żadko to nawala

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

:hi:

Stasiu Najlepszego :drunk:

Opublikowano

Wojtaśny

Dokładniej to ten błąd się ma tak.

01375 - Valves for Engine Mounting: Stage 1

38-10 - Output won't Switch or Short to B+

Ale na Google nie znalazłem jakiejś konkretnej odpowiedzi i dlatego pytam Was czy może ktoś miał taki przypadek. No muszę ten olej w poduszce sprawdzić ale jak gdzieś znajdę na szybko dostęp do kanału.

Pajda niestety samopoziom nie ogarnięty z braku czasu bo ciągle w robocie ale czuję że będę musiał się zaopatrzyć w nowy czujnik tak jak Ty mówiłeś.

Wojtaśny

Opublikowano

no właśnie...też czytałem, że rzadko...i dlatego chciałbym potraktować to "srubokrętem lub ewentualnie lutownicą"

Wojtaśny

Dokładniej to ten błąd się ma tak.
01375 - Valves for Engine Mounting: Stage 1
38-10 - Output won't Switch or Short to B+
Ale na Google nie znalazłem jakiejś konkretnej odpowiedzi i dlatego pytam Was czy może ktoś miał taki przypadek. No muszę ten olej w poduszce sprawdzić ale jak gdzieś znajdę na szybko dostęp do kanału.

Pajda niestety samopoziom nie ogarnięty z braku czasu bo ciągle w robocie ale czuję że będę musiał się zaopatrzyć w nowy czujnik tak jak Ty mówiłeś.

Wojtaśny

nie tylko on :whistling:

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

no właśnie...też czytałem, że rzadko...i dlatego chciałbym potraktować to "srubokrętem lub ewentualnie lutownicą"

bebaa6a73a19acc043bdc53dba0259ce.jpg

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

bebaa6a73a19acc043bdc53dba0259ce.jpg

Wysłane z taboreta G3

też już looknąłem jak on wygląda, ale najpierw wolę podgiąć styki, poczyścić lub ewentualnie podlutować coś bo często to pierdółka a ludziska wymieniają "pół auta"

Opublikowano

nie tylko on :whistling:

No tak racja nie tylko on[emoji6]

Wojtaśny

Opublikowano

Wojtaśny

Ban na google?

Poduszka...

Wysłane z taboreta G3

Wysłane z taboreta G3

Dokładnie tak jak Multis pisze sprawdź poduchy :wink: jak wylała to portfel schudnie prawie o tysiaka :facepalm: bo zamiennika niet

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

Wojtaśny

Ban na google?

Poduszka...

Wysłane z taboreta G3

Wysłane z taboreta G3

Dokładnie tak jak Multis pisze sprawdź poduchy :wink: jak wylała to portfel schudnie o prawie o tysiaka :facepalm: bo zamiennika niet
Kupi se bez czujników :)

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Taa i cały cas błędy będą :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.