Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siemanko. Bulczas jak dla początkujących to ja polecam górkę na środuli:) Pajda pozdrowienia dla Doroty:)
Ravu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 sedan Nie mów, że jakby Ci podstawili pod chaułpę to byś nie przytulił? Brać Pany zanim zniknie http://allegro.pl/show_item.php?item=5905843571#69e9055297 PS. Pajda to Kombi
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 zawsze jakiś wieśmak musi wrzucić chińskie ledy
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 kratki i pampy się wymieni - ciekawe jak to (kolor) się prezentuje w realu bo zdjęcia z d*py
pajda Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siemanko. Bulczas jak dla początkujących to ja polecam górkę na środuli:) Pajda pozdrowienia dla Doroty:) thx przekaże Siemaneczko Pajda jak Dorotka? jak to stanley określił kulo sie jeszcze ale już nie bawem zbliża się termin PS. synek a ty tel zostawiasz na grubie ?? ostatnio dzwoniłem 2 razy i zero odzewu
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 1. Przeżyłem z młodą dziś na lajcie, było malowanie, gangamstyle, skakanie po łóżku, itp itd jutro drugi dzień, wychodzimy na dwór(na pole) 2.Stan gdzie jest wątek o strzaliku ? 6 dni bez alko jestem - moja dusza już czuje, że coś jest nie tak
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 2.Stan gdzie jest wątek o strzaliku ? 6 dni bez alko jestem - moja dusza już czuje, że coś jest nie tak hehe dalej, City Rock ? Nie chodzę po knajpach i nie wiem co słychać na mieście
Mario22 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 2.Stan gdzie jest wątek o strzaliku ? 6 dni bez alko jestem - moja dusza już czuje, że coś jest nie tak hehedalej, City Rock ? Nie chodzę po knajpach i nie wiem co słychać na mieście Widze coś się kroi...:-D Pssyyytttt Naciapane z Z2 Takie coś mi wpadło w ręce... Naciapane z Z2 Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Mario22
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 może w tym roku strzalika zrobimy w Afrodycie ?
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pany nie ma ktoś takich wkrętów ? Są nimi przykrecone spryski lamp do zderzaka i halogeny
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cześć może w tym roku strzalika zrobimy w Afrodycie ? Jestem za hehe
Rekomendowane odpowiedzi