pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pajda ))PS. Mnie, te komfortu za mocno scisnely w żebrach [emoji12] Nie pier**l, bo sutki ci stały jak żeś wysiadl z tej piątki Powiem tak ze póki tam nie wsiadłem i nie nacislem start to auto jak auto ale po odpaleniu , silnik ładnie mruczy, kierownica pochyla się w moje dłonie i pragnie abym ja objol a fotele obejmują mnie jak dziewica która nie zdaje sobie sprawy co będzie dalej.
afroo. Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Alko Wam już synki szkodzić zaczyna.
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pajda ))PS. Mnie, te komfortu za mocno scisnely w żebrach [emoji12]Nie pier**l, bo sutki ci stały jak żeś wysiadl z tej piątkiPowiem tak ze póki tam nie wsiadłem i nie nacislem start to auto jak auto ale po odpaleniu , silnik ładnie mruczy, kierownica pochyla się w moje dłonie i pragnie abym ja objol a fotele obejmują mnie jak dziewica która nie zdaje sobie sprawy co będzie dalej. Się marnujesz w robocie 3.0 Pb tam było ?
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Alko Wam już synki szkodzić zaczyna. Ja nie pije. Właśnie ćwiczę z Chodakowska ) Pajda ))PS. Mnie, te komfortu za mocno scisnely w żebrach [emoji12]Nie pier**l, bo sutki ci stały jak żeś wysiadl z tej piątkiPowiem tak ze póki tam nie wsiadłem i nie nacislem start to auto jak auto ale po odpaleniu , silnik ładnie mruczy, kierownica pochyla się w moje dłonie i pragnie abym ja objol a fotele obejmują mnie jak dziewica która nie zdaje sobie sprawy co będzie dalej. Się marnujesz w robocie 3.0 Pb tam było ? Diesel
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A i by było wow to kolor niebieski by musiał być
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A i by było wow to kolor niebieski by musiał być A właśnie ze nieJedyny mankament to grill z przodu a tak to majstersztyk niemieckiej motoryzacji [emoji7]
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 No no Jak byś to cudo opdalil to ze smerfem oo razu bys pojechal pod zlomnice
Horneth Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mam trochę klientów z BMW i naprawa tego wynalazku to tragedia... rozwiązania zawieszeń i silników mają pojeba...
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mam trochę klientów z BMW i naprawa tego wynalazku to tragedia... rozwiązania zawieszeń i silników mają pojeba...Dobrze ze się na mechanice nie znam [emoji6]
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Morgen Idziemy pobujac się czerwona strzała po mieście
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Morgen Idziemy pobujac się czerwona strzała po mieście dajcie znać też się z chaty wyrwę
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Hi No no Jak byś to cudo opdalil to ze smerfem oo razu bys pojechal pod zlomniceWiem Mam trochę klientów z BMW i naprawa tego wynalazku to tragedia... rozwiązania zawieszeń i silników mają pojeba...Rozbierałeś kiedyś rozrząd 2,5? .
Rekomendowane odpowiedzi