Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pajda jak już tak szukasz to poszukaj coś w okolicy 20 tyś fajnego w benzynce :D może ja bym wzioł :D

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak sobie obserwuję ten temat i juz sobie zadaję pytanie po jakim czasie użytkowania takiego 100 konnego diesla zrobicie programy bo napiszecie albo i nie że to muł straszny, a to że taki up jako tako jedzie to proponuje zerknąć w dane katalogowe ile ten kawalek blachy waży a ile waży auto "rodzinne".

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Znajomy miał octavie 1.9 105 ps, teraz ma golf 6 1.6 105 ps i nie myśli wogóle o programie. Dodano tylko ze oba kombi i jedno dziecko i daje rade. I robi kilometrów więcej od mnie.
Znajomy pewnie nie miał wozu ktory miał 170koni tak jak Ty, nie bez powodu robiłeś program wiec taka przesiadka będzie bardzo odczuwalna.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wy dalej to samo... nuda :decayed:

Opublikowano

Jak już w temacie kupna samochodów, użytkuje/użytkował ktoś Focusa 1.8 TDCI 115KM? Miałbym kilka pytań :naughty:

Opublikowano
Budżet 40-50 tak myślę w tych granicach

Ta benzyna to raczej nie bardzo bo chyba do gazu się nie nadaje

Pajda jak już tak szukasz to poszukaj coś w okolicy 20 tyś fajnego w benzynce :D może ja bym wzioł :D

Czyli co na przykład
Opublikowano

No to psyyyyyyt

Opublikowano

105 koni w octavii...?? Robiłem ostatnio takową i nie powiem trochę pojeździłem, zresztą właściciel miał wolne i powiedział, że mogę sobie pojeździć... :P i d*py nie urywa waga auta 1400 kg. Z punktu A do B jest dobre, ale będzie brakowało mocy przy wyższych prędkościach. 200km/h da się osiągnąć, ale musisz na to czekać "dwa dni" i więcej nie pociśniesz. Spalanie przy spokojnej jeździe jak zdajesz sobie świadomość, że tym nie poszalejesz to 4.5 l trasa mieszana, miasto 5.5. Trasa przy 140km/h na tempomacie 5.8. Zawieszenie twardsze niż np. w b6 na serii. Miejsca fciuuuul. Kokpit bardziej plastikowy niż się może wydawać. B5 jest lepiej spasowane i o niebo lepsze plastiki.

...a zapomniałem dodać to była 2007 rok, i stare 1.9tdi. Ale Pajda...ja np. w życiu bym nie kupił już słabszego auta. Pomimo to, że moje na razie dalej stoi na dworze pod folia, ale jak będzie wreszcie poskładane, to morda będzie się cieszyć. W między czasie jeździ się różnymi autami, to zawsze jak nacisnę gaz, to myślę..."curva... :facepalm: ". Te swoje kunie co miałem pod maską...tęsknię za nimi :wink:. A jazda 60-80 konnymi autami, to jest męczarnia. Dwa tygodnie temu jechałem do Olszyny i z powrotem Polo 1.4 60KM od szwagra. Męczarnia 160-165km/h więcej nie pojedzie, włączysz klimę to max 140. Wyprzedzanie zapomnij, a ''wcisnąć" się gdzieś...to tylko na ryzyk fizyk.

Opublikowano

Polko. wychodzę z tego samego założenia: twój następny samochód nie może mieć mniejszej mocy niż twój obecny :wink:

Opublikowano

Mówimy tu 105 koni a nie 60-80 .

teraz z 1.2 masz 105 koni i powiem ci że daje rade .

polko kaj ty się chcesz wciskać chyba tylko między nogi do żony :wink: , teraz to mamy takie natężenie ruchu że szybciej jak 130 km/h nie pojedziesz

http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-tiguan-2010-4motion-xenon-navi-dsg-sport-ideal-ID6ytbKn.html

http://allegro.pl/perfekcyjny-passat-2-0tdi-navi-sport-4motion-max-i6369443485.html

Polko. wychodzę z tego samego założenia: twój następny samochód nie może mieć mniejszej mocy niż twój obecny :wink:

chcesz to odkupie czerwonego muła a ty se kupisz s4

Opublikowano

Moim następnym dalej będzie to co mam i te auto z roku na rok ma większą...więc nie muszę na razie się martwić :grin:. Wiem, bo wiem czym teraz jeżdzę i codziennie marzę o swoich 170PeeSach :facepalm: Ale Ewce na pewno nie kupię coś słabego, bo wiem jak Ona jeżdzi i wiem, że te konie umie wykorzystać :decayed:

Opublikowano

polko kaj ty się chcesz wciskać chyba tylko między nogi do żony :wink: , teraz to mamy takie natężenie ruchu że szybciej jak 130 km/h nie pojedziesz

http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-tiguan-2010-4motion-xenon-navi-dsg-sport-ideal-ID6ytbKn.html

http://allegro.pl/perfekcyjny-passat-2-0tdi-navi-sport-4motion-max-i6369443485.html

ten opis passata typowo komisowy, mogli by trochę wyluzować, do maxa mu sporo brakuje :wink:

Opublikowano

Pisałeś o Up-ie ;)

O "wciskaniu" to ja miałem na myśli małe ronda i nie powiesz mi, że mało konnym autem na nie wjedziesz "ot tak", sprawne wyprzedzanie czy np. wyjazd z mojej ulicy. Jeśli nie wierzysz zapraszam na Żory na te małe ronda, albo jeszcze bardziej hardkorowo...do Wodzisławia Śląskiego w godzonach szczytu :facepalm::kox: . Zapytaj się Artura o SWD :grin:. A wyjazd z mojej ulicy w godzinach szczytu...to łohoho...hyundaiem jak nie "pitniesz" za tzw. 2sek, to stoisz dopóki się ktoś nie zlituje :kwasny:

Tak wiem też jak ludzie, na wylotówkach się jeźdzą i "jeźdzą" :P

Opublikowano

Tig ładny :)

Nie wiem ile tam miejsca bo nigdy nie siedziałem/jechałem ;)

Opublikowano

no to długo oczekiwane psssyt :beer:

...dojcze taxi :grin: dobrze, że chociaż nie napisali "bezwypadkowy" bo zarówno z lewej jak i prawej było coś robione nie mówiąc o przodku :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.