walada1987 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 to osobno 1 minutę temu, stanley napisał: to szukaj B6 wizualnie ( zewnętrzne op) mi się nie podoba
Tomi_81 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 to szukaj B6 [emoji6]Albo zwiększ limit do 35 k [emoji1] Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Miron mówił że wszytstko zależy od banku jedni mogą przyznać 30k a inni nawet 50k więc tu dużo zależy ale jak bym miał brać 50k to min b8 lub wyżej bym celował
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 No moje zdanie znasz benzyna obrać to czerwone cudo i podpalic pod lasem [emoji5] Jak bedzie to podpal to ja świeczkę w oknie zapale za kolejne umarte 2,5 Walada ... zadzwoń najpierw do pajdy i Pucka ... też im miron pomagał ... by było od ręki [emoji3][emoji6] ....niech Ci najpierw powiedzą jaki to miód [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] teraz mają przez kolegę [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Miron mówił że wszytstko zależy od banku jedni mogą przyznać 30k a inni nawet 50k więc tu dużo zależy ale jak bym miał brać 50k to min b8 lub wyżej bym celował Samochód ma zarabiać , a nie tracić tylko na wartości Jak szukasz coś formatu ala b7 to szukaj tak jak stan kupił ..... lepszej opcji nie ma w audi
walada1987 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 nie omieszkam zapytac 9 minut temu, Arturoo napisał: Jak bedzie to podpal to ja świeczkę w oknie zapale za kolejne umarte 2,5 Walada ... zadzwoń najpierw do pajdy i Pucka ... też im miron pomagał ... by było od ręki ....niech Ci najpierw powiedzą jaki to miód teraz mają przez kolegę Samochód ma zarabiać , a nie tracić tylko na wartości Jak szukasz coś formatu ala b7 to szukaj tak jak stan kupił ..... lepszej opcji nie ma w audi i też się ku tej opcji skłaniam ale korci mnie to 2.0 200km
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Pucek napisał: Droższe w eksploatacji jest 2.0 tfsi, nie dość że wciąga 12l PB i to nie przy pałowaniu, to na dodatek 1l oleju na 1000km ale można to poprawić poprzez wymianę tłoków z pierścieniami Wybacz Pucek ale mylisz całkowicie generacje silników tfsi. W B8 tak owszem jest przy pierwszej generacji ea113, natomiast 2.0tfsi na med9.1 w B7 nie odnotowują aż tak nadmiernego spalania oleju. Przykładowo w moim BWE wlewam tylko to, co zostaje z bańki 5l po wymianie oleju co +/- 12kkm więc ~0,5l. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez afroo.
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Afro, chyba chciałeś napisać wlewałeś bo przecież auto sprzedałeś...To że Ty lałeś 0.5l to nie znaczy że inni nie leją 1.5l co jest wyraznie napisane nawet na tym forum.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nic mi o sprzedaży nie wiadomo. Posiadam i nie narzekam. Spalanie pb wyższe ze względu na Q i Tipa ale coś za coś. Wrogiem każdego silnika jest zaniedbanie. Odpowiednio serwisowane tfsi daje radę. To samo tyczy się 1.8t, które ciężko jest upolować w budzie B7.
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 27 minut temu, afroo. napisał: Nic mi o sprzedaży nie wiadomo. Posiadam i nie narzekam. Spalanie pb wyższe ze względu na Q i Tipa ale coś za coś. Wrogiem każdego silnika jest zaniedbanie. Odpowiednio serwisowane tfsi daje radę. To samo tyczy się 1.8t, które ciężko jest upolować w budzie B7. A no faktycznie, pomyliłem forumowiczów, chodziło mi o venom171 który też był z naszego regionu i też miał 2.0tfsi, mój błąd
pajda Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 30k to ja mogę mieć od reki ale jak kupie padline to mi św. boże nie pomoże a stara mnie za***ie... a u miszela narazie nic ciekawego na str nie widziałemZastanów się pierw czy chcesz jeździć ekonomicznie tzn LPG =1.8tCzy chcesz za***rdalac i masz gruby portfel na PB = 2.0 tfsiSkoro bierzesz kredyt na auto to moim zdaniem opcja nr 1 tylko i wyłącznie , jeździsz za grosze i sobie spokojnie płacisz ratę. Powiem ci ze 1.8t jedzi bardzo fajnie do 120km /h potem już potrzeba więcej czasu żeby go bardziej rozkulac takie moje odczucia jadąc autem od Stanleya jako pasażer i kierowca.
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Spoko luz ... z ekonomicznego szatana to on się przesiadał nie będzie
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Spoko luz ... z ekonomicznego szatana to on się przesiadał nie będzie Yeblem
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Taka prawda ... coś tam o tym wiem [emoji6]
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja to wogole podziwiam żeby całe auto w kredyt brać i to jeszcze używke... Nie wiem jak jest teraz z % za taki kredyt ale za małolata pamiętam jak brałem nówke SC Schumachera to w racie było więcej odsetek jak kapitału który spłacałem. Jedyny plus że przez 5 lat auto praktycznie bezawaryjne i tylko rata miesięczna bez żadnych mechaników itp... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja to wogole podziwiam żeby całe auto w kredyt brać i to jeszcze używke... Nie wiem jak jest teraz z % za taki kredyt ale za małolata pamiętam jak brałem nówke SC Schumachera to w racie było więcej odsetek jak kapitału który spłacałem. Jedyny plus że przez 5 lat auto praktycznie bezawaryjne i tylko rata miesięczna bez żadnych mechaników itp... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaYebany, ale byłeś zarobas...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Yebany, ale byłeś zarobas...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaNo fest kur... ze Fiata brałem na raty heheWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 A powiedzcie mi jak tam żywotność skrzyń automat w b7Naciapane z GT-N7105
Rekomendowane odpowiedzi