afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Ravu napisał: Afroo szukali my Cię z Ucho Nie dotarłem. Psyt pszeniczne. Mamy tu kogoś, kto zajmuje się obróbką metali? Potrzebuję wykonać nietypowy element z pręta nierdzewnego stalowego.
secio84 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Pozdro dla wszystkich co byli. naciepane z kalkulatora S7
Horneth Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Afroo co konkretnie potrzebujesz ? Podeślij na PW rysunek to zapytam ojca bo na garażu toczy.
afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 10 minut temu, Horneth napisał: Afroo co konkretnie potrzebujesz ? Podeślij na PW rysunek to zapytam ojca bo na garażu toczy. Właśnie nie mam rysunku, odezwę się na kom w tygodniu to skumasz dlaczego. Ucho kaj Twoja furmana bo na żadnej focie nie widać.
morsik26 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Na FB są fotki z Uchem [emoji1] Zdrowie [emoji12]
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 P....ś znów cię żona puściła,musisz się w końcu zerwać z łańcucha ?
Ravu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Rawu i Tomasz fotki robili [emoji6] Patrzta na pejsbóka, co chwilę ktoś coś wrzuca Ravu by HTC
morsik26 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 P....ś znów cię żona puściła,musisz się w końcu zerwać z łańcucha [emoji23]Nie mam Audi to się nie pokazuje bo nie ma czym. Golf to tylko przemieszczacz a nie auto i nie ma się czym chwalić
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 brak słów największa koza zlotu Zawartość dodana 0 minutes later
afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 4 minuty temu, Ravu napisał: Patrzta na pejsbóka, co chwilę ktoś coś wrzuca Ravu by HTC Co się nie chwalisz, że air wpadł do fury? zakres górnego ustawienia masz spoko widzę.
secio84 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 brak słów największa koza zlotu Zawartość dodana 0 minutes later Koza to mało powiedziane. Ale przód jest prawie na glebie bo dokładkę założył hehe naciepane z kalkulatora S7
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ravu kobieta sie cieszy krawężniki jej nie są straszne Zawartość dodana 0 minutes later Rychu jeszcze trochę i byś pod nim przejechał
afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 2 minuty temu, ucho.77 napisał: Ravu kobieta sie cieszy krawężniki jej nie są straszne Jeszcze musi dorezać uchwyt z tira w kabinie żeby miała łatwiej wsiadać.
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 brak słów największa koza zlotu Zawartość dodana 0 minutes later A ty się dziwisz czemu ja nie zakłada 19 do paska Pany wrzucie jakie foty bo ja nie ma fb
Ravu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jeszcze musi dorezać uchwyt z tira w kabinie żeby miała łatwiej wsiadać. Kasy było tyle ile było na mody. Na razie musi być allroad i tyle. Ravu by HTC
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Michał gorzej nie bedzie Zawartość dodana 1 minute later jakieś z neta
Rekomendowane odpowiedzi