Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: hej ho

Ja odpadam, siedze w pracy od 6 do 18

a dzis czuje ze mnie grypa dopadla :/

kanar do czestochowy

nie do gliwic całe dwa tygodnie będziesz chorował :no:

no Max pisze przecież że 22 siedze od 6-18 w robocie więc nie dam rady niestety

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cze wszystkim! Co tu taka pustka... Wszyscy chorują po starcie weekendu... :mysli:

Opublikowano

witam, chłopaki mam pytanko czy przy wymianie akumulatora trzeba coś robić później vagiem (kasowanie błędów lub inne rzeczy) czy mogę normalnie bez obaw wyciągnąć stary i ładować w to miejsce nowy

Opublikowano

:hi: z wieczora

wszyscy gdzieś krążą :>

ja dopiero na chatę wjechałem i myślę nad wieczorem :mysli:

Talib a jak się nazywają mieszkancy Zagłębia ? wiem, że słowo zaczyna się na G...., mieszkałem kiedyś w SO i często sąsiedzi pisali mi po aucie(jak było brudne) Hanys....bo blaty miałem SK :good:

Opublikowano

witam, chłopaki mam pytanko czy przy wymianie akumulatora trzeba coś robić później vagiem (kasowanie błędów lub inne rzeczy) czy mogę normalnie bez obaw wyciągnąć stary i ładować w to miejsce nowy

jeśli masz radio fabryczne dobrze mieć kod do radia ( po wymianie radio może pytać o kod) jeśli masz radio "dołożone" wymieniaj aku bez obawy ( VAG raczej nie ma nic do tego)[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 19:51_________________________________________________

Talib a jak się nazywają mieszkancy Zagłębia ? wiem, że słowo zaczyna się na G...., mieszkałem kiedyś w SO i często sąsiedzi pisali mi po aucie(jak było brudne) Hanys....bo blaty miałem SK :good:

Miszka Ty mi musisz dać nr do siebie. Ja od miesiąca nie mam z kim się napić w weekend, a tak to połączymy siły i bedzie git. :drunk: - miasto jest nasze

Ja jestem elastyczny na propozycje :naughty: - tylko bez skojarzeń :tongue4:

Opublikowano

jeśli masz radio fabryczne dobrze mieć kod do radia ( po wymianie radio może pytać o kod) jeśli masz radio "dołożone" wymieniaj aku bez obawy ( VAG raczej nie ma nic do tego)[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 19:51_________________________________________________

Miszka Ty mi musisz dać nr do siebie. Ja od miesiąca nie mam z kim się napić w weekend, a tak to połączymy siły i bedzie git. :drunk: - miasto jest nasze

Ja jestem elastyczny na propozycje :naughty: - tylko bez skojarzeń :tongue4:

przyjedzisz po mnie ? :polew: :polew:

nie no tak na powaznie to wlasnie zasiadlem przed TV ale z herbatą, oglądam "Mam talent"

ale na przyszłość to musimy sie zgadać, choć ja już niedługo będę mieszkał w Tychach ale coś wymyślimy :good:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 20:14_________________________________________________za tydzień w sobotę przed spotem w Częstochowie :polew:

Opublikowano

Witam wieczorem :)

Ja wróciłem właśnie z Wisły. Tam śniegu po kolana i ogólnie fajnie.

A teraz spadam do baru sie napić :drink:

Opublikowano

Witam wieczorem :)

Ja wróciłem właśnie z Wisły. Tam śniegu po kolana i ogólnie fajnie.

A teraz spadam do baru sie napić :drink:

śnieg :shocked:

to co pewnie jakieś zakręty w Wiśle zaliczyłeś ?

Opublikowano

Snieg!?!?!?! :kox:

To znaczy, że już trzeba wyciągnąć sprzęt typu snołbord? :evil:

Opublikowano
  • Autor

siemka, Stanley i Miszka , ja też sie pisze na wypad na miasto :cool1:

co do mam talenta to ja jestem za afro fryc :afro: :drool: :banan3::boobs::decayed:

spadam chlać :evil: do jutra :hi:

Opublikowano

Keżor pytanko wymieniałeś kiedyś klocki z przodu ?? :gwizdanie: (sam) [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________

nie, nie będzie konieczne podłączenie VAG-a...

A co do chlania to jestem na TAK :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Keżor pytanko wymieniałeś kiedyś klocki z przodu ?? :gwizdanie: (sam)

sam nie , ale już umiem :wink4: także wpadaj z flachą to wymienimy :decayed:
Opublikowano

uhm... a zaciski bo chyba założę 288mm ale muszę jeszcze zobaczyć w jakim są stanie :cool1:

i gdzie u nas można wypruć kata :gwizdanie: :gwizdanie: + 6 kW :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

u mnie na osiedlu koleś Ci to zrobi , ustawimy sie z nim na wtorek , wymontujemy rure z auta , zawieziemy mu , my sobie na spokojnie zrobimy klocki i potem sobie odbierzemy rurke i zamontujemy :wink4:

Opublikowano

u mnie na osiedlu koleś Ci to zrobi , ustawimy sie z nim na wtorek , wymontujemy rure z auta , zawieziemy mu , my sobie na spokojnie zrobimy klocki i potem sobie odbierzemy rurke i zamontujemy :wink4:

no dobra, to umówmy się na wtorek - kat + klocki :naughty:

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Opublikowano

uhm... a zaciski bo chyba założę 288mm ale muszę jeszcze zobaczyć w jakim są stanie :cool1:

i gdzie u nas można wypruć kata :gwizdanie: :gwizdanie: + 6 kW :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

od wydechów jest dobry koleś w Kato

Dębowa 50

40-107 Katowice

32 254 53 86

wymieniałem 1,5 roku temu siatkę i jest GIT, daje 2 lata gwarancji

polecam :good:

Opublikowano

kurde wy o piciu a i ja miałem dzisiaj chęć się napić a tak to tv plus browary w domu. Tylko że film się skończył razem z browcami :(

Ps. to aku zmienię sobie w poniedziałek dzięki za odp.

Opublikowano

Jesli chodzi o picie to jestem jak najbardziej na tak. Że ja jestem w stanie terz coś coś napisać :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

to pijemy dzis ? :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

to pijemy dzis ? :polew: :polew:

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.