Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed: umowilem sie do aligatora na srode :decayed: :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare :decayed:

co z tym excelem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:decayed: umowilem sie do aligatora na srode :decayed: :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare :decayed:

sie obaczy :sarcastic: masz lepszą baze i jak Ci Ali jebnie taki program jak Stanleyowi to mom pozamiatane :gwizdanie:
Opublikowano

krolu jakis sprawdzian i cos takiego ze w jednym okienku wyskakuje data 2006-11-11 godzina 12:34.34 i trzeba to rozpisac na kolumny dzien miesiac rok tydzien godzina minuta sekunda :decayed: no i standardowo jakies dodawanie odejmowanie mnozenie w tabelkach :decayed:

pryszcz, podpinasz VAGa i jedziesz z koksem :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 10:37_________________________________________________

sie obaczy :sarcastic: masz lepszą baze i jak Ci Ali jebnie taki program jak Stanleyowi to mom pozamiatane :gwizdanie:

za młody chłopak żeby mieć tyle koksu :kox::decayed:

Opublikowano

sama moc niewystarczy :> jeszcze trzeba umieć trochę tym jeździć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja sobie na wiosne podjade na korekte , albo na nowy program bo mam ze 160kunia , ale nie było nic ustawione po wymianie wtrysków :decayed:

Opublikowano
  • Autor

takiego nie bedzie softu.. Mowil ze cos kolo 165 KM bo nie mam FMIC'a

a Stanley ma 170 to faktycznie różnica :decayed: no ale Ty już będziesz miał wytrzymalsze turbo :cool1:
Opublikowano

no niby ta. Moglem wziasc za ta sama cene turbo brd, ale za duze by bylo.

Dawids jaka cena u niego za BRD bom zainteresowany :evil:

Opublikowano

1800 chyba

to dowiedz się czy nówki czy jakie to są :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

toś zj***ł :gwizdanie: będziesz za jakiś czas żałował , a jak turbo nie jest większe niż GT22 to laga nie odczujesz , oczywiście z korektą.

bo bez korekty/programu faktycznie będzie lag .

Opublikowano

toś zj***ł :gwizdanie: będziesz za jakiś czas żałował , a jak turbo nie jest większe niż GT22 to laga nie odczujesz , oczywiście z korektą.

bo bez korekty/programu faktycznie będzie lag .

dokładnie... to tak jak byś miał do wyboru za tą samą cenę i z takim samym wypasem a3 i a6 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

z tego co mowil to nówka. Nie potrzebuje takiego wielkiego turba. Jak wymienił bym wtryski i zrobil fmic to by wyplulo ok. 180 KM wiec dla mnie wystarczajaco.. Tylko ze w przypadku AWX to przyjmie mi w rozliczeniu moja turbine a przy brd nie.

A co do porownania a3 czy a6 to zalezy. nie wszystkim potrzebne jest duze auto :decayed:

Ty matole :decayed:

ale te 180koni masz lekkim c**jkiem , plus do tego moment taki że by Ci sie płuca na fotelu odcisnęły i do tego płaski jak decha.

no ale rób jak chcesz :pilot:

Opublikowano
  • Autor

tylko wtedy faktycznie by już wypadało pompki AL i FMIC :decayed: i może by pod 200 dobiło :rolleyes:

skrzynia z wunglem w bagażniku :gwizdanie:

Opublikowano

plus moment taki ze by mi sie skrzynia wysrala :decayed:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 11:01_________________________________________________somes ty w ile celujesz po korekcie?

skrzynia nie ale sprzęgło i tak szybko spalisz :decayed:

ja celuje w +160 PS zobaczymy jaki ma kres wytrzymałości suszara AFN :evil: no chyba że Diman się zdecyduje :wink4:

Opublikowano

jeszcze proste rurki musze zrobic i tlumiki wywalic tak jak somes zrobil.. Ale musze kogos ze spawara dorwac albo sobie kupic :decayed:

zgapiacz :thumbdown:

:decayed:

Opublikowano

jeszcze proste rurki musze zrobic i tlumiki wywalic tak jak somes zrobil.. Ale musze kogos ze spawara dorwac albo sobie kupic :decayed:

zgapiacz :thumbdown:

no a jak :decayed: jak cos jest fajne to nalezy to kopiowac, powielac, czcic :decayed: :decayed:

a ty kezor jak z modami teraz stoisz? :decayed:

możesz mnie czcić tylko :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a ty kezor jak z modami teraz stoisz?

ja musze założyć kolektor z AWX'a , ustawić kąt wtrysku i korekte programu zrobić i finito jak narazie :gwizdanie:
Opublikowano

ale sobie słodzicie :gwizdanie:

Somes, spytaj sie Dawidsa co chce od Ciebie :decayed:

Opublikowano

ale sobie słodzicie :gwizdanie:

Somes, spytaj sie Dawidsa co chce od Ciebie :decayed:

Dawids co chcesz ode mnie? :polew:

Opublikowano

nie wiem jeszcze :decayed: cos wymysle :ad:

a swoją drogą to sporo sporo pali Ci ta twoja fura :gwizdanie:

taki wynik jest dla mnie chyba nieosiągalny :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.