Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eno panowie gdzie jesteście? co sam będę dzisiaj pił?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyzby takie ladne holenderki z toba pracowaly :cool1:

wolę turczynki :kox:

masz racje :good: o ladna holenderke ciezko, a jesli juz taka chcesz spotkac to tylko wieczorami w klubach. na co dzien gdzies sie chowaja :>

Opublikowano
  • Autor

Panowie piszcie z sensem to pogadam z wami :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 20:12_________________________________________________aaa , mam 10 naklejek , kto pierwszy ten lepszy , cena taka sama jak na forum +30zł :decayed:

Opublikowano

jakich naklejek? :tongue4:

ja zawszę piszę sensownie :) kurdę już 2 driny zmuciłem ehehe kusi mnie na 3-go hehe

Opublikowano

masz racje :good: o ladna holenderke ciezko, a jesli juz taka chcesz spotkac to tylko wieczorami w klubach. na co dzien gdzies sie chowaja :>

wiem z autopsji :evil: dobra bruneta z ciemną karnacją i tym zabawnym akcentem podczas speaking'u robi robotę :kox:

holenderki też są fajne i tak jak mówisz w piątkowe noce najlepsze :decayed:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 20:32_________________________________________________Keżor jakie naklejki? :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 20:32_________________________________________________Kędzior jak już się rozpijesz tak że będziesz musiał od rana do wieczora to przygarnę Q :wink4::tongue4:

Opublikowano

luzz Somes wszystko jest pod kontrolą hehe panuję nad tym :polew: lepiej mi się spi jak tak z drina machne wieczorem :kox:

Opublikowano

luzz Somes wszystko jest pod kontrolą hehe panuję nad tym :polew: lepiej mi się spi jak tak z drina machne wieczorem :kox:

nie Tobie jednemu :decayed:

Opublikowano

do :bry: wieczór :hi:

Ja właśnie wybieram się na jakąś piane z kumplami.

Opublikowano

Ja jestem tu nowy będą na spocie naklejki :?: Jak tak to wpadnę :decayed:

Opublikowano

Tu jakaś pustka przez cały dzień... krolu sie uczy, keżor też... :gwizdanie: A reszta? Somes poleruje, jedni śpią do południa... Hm... :mysli: Miszka i Max zaginęli gdzieś w akcji. :cool1: Co ze stanleyem i resztą?

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/klubowa_naklejka_foliowa_viii_tura-t95895.45.html take :wink4:

Somes , ja zamawiam od Ciebie jedną tą o której mówiłeś :naughty: < V > :kox:

mój skorpion lepszy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Akjam ty pijoku jeden do roboty byś się wziął a nie tylko imprezy i imprezy :tongue4: :tongue4: :tongue4: hehe

Opublikowano

Taaa! Jak ja ide na pracownika roku w tym roku! :tongue4: :tongue4: :kox: :kox:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/klubowa_naklejka_foliowa_viii_tura-t95895.45.html take :wink4:

Somes , ja zamawiam od Ciebie jedną tą o której mówiłeś :naughty: < V > :kox:

Info poszło na pv :wink4:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 20:47_________________________________________________

Tu jakaś pustka przez cały dzień... krolu sie uczy, keżor też... :gwizdanie: A reszta? Somes poleruje, jedni śpią do południa... Hm... :mysli: Miszka i Max zaginęli gdzieś w akcji. :cool1: Co ze stanleyem i resztą?

jestem w połowie drugiej :kox::wallbash:

wkleję wieczorem fotki :naughty:

Opublikowano

[...]

Wklej! Oblookam. :kox: Stary sam się chyba za to nie wezmę ale powiem ci, że muszę znaleźć kogoś do tej polerki i niech mi to zrobi przez zimę. :kox
Opublikowano
  • Autor

no tak , bo teraz jest przecież po południu :polew:
Opublikowano

Dobra Panowie! spadam no bronxa! :naughty:

Opublikowano

[...]

Wklej! Oblookam. :kox: Stary sma się chyba za to nie wezmę ale powiem ci, że muszę znaleźć kogoś do tej polerki i niech mi to zrobi przez zimę. :kox:

wrzucę tylko muszę zejść do auta i cyknąć bo w aucie leży :wink4: na razie mi się nie chce bo i tak spadam niebawem...

no tak , bo teraz jest przecież po południu :polew:

jak ktoś wstaje o 12-13 to teraz ma popołudnie dopiero :decayed:

Opublikowano

siema ludziska

ja dziś spałem popołudniu, ta robota mnie wykończy, dziennie zapierd...lam po 8 h :decayed:

Keżor jak masz jeszcze naklejki, to biorę jedną czarną :kox:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 20:57_________________________________________________Akjam, ale mi smaka na piwo zrobiles, chyba lecę do żabki, a Ty KędziSAN to juz standard - zaś chlejesz pijoku :tongue4:

Akjam- pracownik roku vs. Kędzior - żłopuś roku :polew:

Opublikowano
  • Autor

kolor naklejek jest jeden :) tam są przykłady jak one wyglądają na różnych kolorach aut :wink4:

także SMS i Stanley po jednej , to zostało jeszcze 8 sztuksów :decayed:

a i ten Krolu chciał jedną , ale to nie ma że przyjedziesz po samą naklejke i słuch po tobie zaginie :thumbdown: musisz sie pokazać na kilku spotach i wtedy :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.