Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
uciekam bo zonka ma za 20min urodziny :kox::hi:

wiem ... juz u niej dzisiaj byłem ....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Ucałuj ja odemnie :naughty:

wiem, wiem mowila ze Ci znow nie stanął :grin:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
warto i nie przesadnie drogo

ciekawe ile by mnie skasował ... takie do 1,9 TDi to najbardziej popularne :eusathink::eusathink::eusathink::eusathink: moze warto ...mi juz sprzeglo ślizga powoli

a nie lepiej kupić całe nowe ? na taką moc jaką masz to nie musisz wzmacniać :whistling:

Sprzegło i dwumas do ASZ to koszt 2000 zł za nowe plus robocizna 500 ... szuakm tańszej alternatywy :wink:

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Spoko ziom ... życzenia od Maria prosze przekazac :wink:

Opublikowano

ciekawe ile by mnie skasował ... takie do 1,9 TDi to najbardziej popularne :eusathink::eusathink::eusathink::eusathink: moze warto ...mi juz sprzeglo ślizga powoli

a nie lepiej kupić całe nowe ? na taką moc jaką masz to nie musisz wzmacniać :whistling:

Sprzegło i dwumas do ASZ to koszt 2000 zł za nowe plus robocizna 500 ... szuakm tańszej alternatywy :wink:

to przeszukaj dokładnie forum, bo ja znowu słyszałem opinie, że radzikowski coś się popsuł.... :eusathink: tzn. nie robi już tak dobrze jak kiedyś...

Opublikowano

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Spoko ziom ... życzenia od Maria prosze przekazac :wink:

sie wie :naughty: przekaze oczywiscie :decayed::wink:

Opublikowano

to złóż od nas życzenia jak jeszcze dasz radę coś powiedzieć za 17 min :decayed:

Opublikowano

to złóż od nas życzenia jak jeszcze dasz radę coś powiedzieć za 17 min :decayed:

zmykam spokojnej --> :decayed:

Opublikowano

to przeszukaj dokładnie forum, bo ja znowu słyszałem opinie, że radzikowski coś się popsuł.... :eusathink: tzn. nie robi już tak dobrze jak kiedyś...

Powiem Ci tak ... moje nastepne 3 miechy ...

komunia

wesele

wczasy tunezja 2 tygodnie

ubezpieczenie auta ( 3000 )

hamulce tył tarcze i klocki

wiec sie nie dziw że szukam taniej alternatywy :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Opublikowano

Dopero teraz dotarłęm... :whistling:

jemu ten kolor pasuje :decayed:

ps. gdzie się dzisiaj spotykacie ?

:sarcastic: I na dodatek nie wytrzymał A6W a już PODOBNO był na 14 dniu... :naughty:
i po spociku, Akjam dzieki za ganianie, Bulczas nie sluchaj Moniki mogles cisnac dalej :decayed:
Jeżdżą jak ciule... :disgust: ALe ogólnie się trochę pogoniło. :kox:

Tatuaże doebane! :polew: Ja mam już coś w planach ale nie te klimaty... :wink4:

Opublikowano

komunia

wesele

wiec sie nie dziw że szukam taniej alternatywy :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

ale ślizga CI często, czy raz lub dwa się zdarzyło np na 5 biegu ?

Opublikowano

komunia

wesele

ale ślizga CI często, czy raz lub dwa się zdarzyło np na 5 biegu ?

No zeby sie slizgneło to musze sie postarac czyli 5 lub 6 bieg 80 km/h i but .... chociaż czasem już i na 4 biegu jak powoli pykam i wciskam do zoli ... jak silnik ma wieksze obciązenie ...

Ogólnie z kasa nie ma problemu az tak tylko że teraz mam mega kumulacje... a już nie wspomne o urodzinach mojej i takich drobiazgach po 200 czy 400 zl

Opublikowano

ja bym póki co olał sprawę :whistling:

Opublikowano

Nie wiem ile objade na tym jeszcze ale ja zawsze wszystko w aucie robie na czas itd. i jak sa pierwsze oznaki ... lubie miec pewne auto ... :wink:

Opublikowano

jeden kumpel zrobił już tak 20 tyś i dalej jeździ, póki co nawet przestało mu ślizgać :wink:

Opublikowano

Chyba że eko jazda w stylu dziadka i posmigam jeszcze lekko pół roku na tym ...

Opublikowano
ja zawsze wszystko w aucie robie na czas itd. i jak sa pierwsze oznaki ... lubie miec pewne auto ... :wink:

nie pier*ol, piszesz tak tylko na forum :decayed:

Opublikowano
ja zawsze wszystko w aucie robie na czas itd. i jak sa pierwsze oznaki ... lubie miec pewne auto ... :wink:

Wcale nie... miałem CC, miałem nismo ... i technicznie zawsze wszystko było porobione i to na dobrych cześciach... na Leonie też nie bede oszczedzał... po prostu mam kumulacje... ale może masz racje ... spokojna jazda i tyle ... i zrobie to sprzegło razem z dwumasem za pół roku na bebechach Sachs i bedzie OK

Opublikowano
Chyba że eko jazda w stylu dziadka i posmigam jeszcze lekko pół roku na tym ...

czyli tak jak do tej pory ....

to jeszcze spokojnie z 50 k stukniesz :decayed:

Opublikowano
jeden kumpel zrobił już tak 20 tyś i dalej jeździ, póki co nawet przestało mu ślizgać :wink:
Ja też miałem jakiś czas ślizganie sprzęgła a teraz przestało... Odpukać. :kox::good: Olej to! :wink4:
Opublikowano

Wcale nie... miałem CC, miałem nismo ... i technicznie zawsze wszystko było porobione i to na dobrych cześciach... na Leonie też nie bede oszczedzał... po prostu mam kumulacje... ale może masz racje ... spokojna jazda i tyle ... i zrobie to sprzegło razem z dwumasem za pół roku na bebechach Sachs i bedzie OK

:wink: też jestem zdania, że technicznie musi być ok :kox:

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:54 ----------

czas spać, jutro znowu zajob :disgust::hi:

Opublikowano

Akjam Ty sie nie smiej tylko ruchaj mi te 1000 dolców po 3 zl i robie ci przelew ... :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.