Polko_V Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 co tam dziewczyny:) a ja nie pije od Zatoru ...to, ale gdzieś musiało porządnie pierdolnąć
pajda Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 no i po basenie aż lepiej się człowiek sie czuje ucho a ty co pisałem Ci , pewnie znów wczoraj zachlałeś
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 no i po basenie aż lepiej się człowiek sie czuje ucho a ty co pisałem Ci , pewnie znów wczoraj zachlałeś fona zostawiłem w aucie po giełdzie:wink: i nie chce mi się d*py ruszyć po niego:facepalm: quwa kumpel mnie na Gliwice wyciągnoł jaka tam .ujnia sie zrobiła:doh:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 no i po basenie aż lepiej się człowiek sie czuje ucho a ty co pisałem Ci , pewnie znów wczoraj zachlałeś zachlał zachlał już wczoraj podczas wymiany płynu się ślinił na gorzałe a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- i trytytki
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu i trytytki koszulka to uj ale te tretytki:facepalm: na czym teraz zderzak łapne jak go Sylwia wyrwie:grin:
pajda Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu i trytytki koszulka to uj ale te tretytki:facepalm: na czym teraz zderzak łapne jak go Sylwia wyrwie:grin: dawaj zderzak z esy
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu i trytytki koszulka to uj ale te tretytki:facepalm: na czym teraz zderzak łapne jak go Sylwia wyrwie:grin: dawaj zderzak z esy szukam ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- ale z pdc i pod xenon ciężko znalesc
pajda Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu i trytytki koszulka to uj ale te tretytki:facepalm: na czym teraz zderzak łapne jak go Sylwia wyrwie:grin: dawaj zderzak z esy szukam ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- ale z pdc i pod xenon ciężko znalesc a samemu pdc nie da sie zrobić
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Ucho jesteś w doma ? może bym podjechał i byśmy sprawdzili ten wzmak i głośniki ?
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 bogacz nie znam kto to:eusathink: ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- Ucho jesteś w doma ? może bym podjechał i byśmy sprawdzili ten wzmak i głośniki ? jestem ---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- a samemu pdc nie da sie zrobić watpie jedynie można dół sline dołożyć do mojego ale to jest rzeźba Sylwia wtedy już by całość wyrwała:wink:
Polko_V Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a Ucho chyba koszulkę zostawiłeś w garażu i trytytki koszulka to uj ale te tretytki:facepalm: na czym teraz zderzak łapne jak go Sylwia wyrwie:grin:
Rekomendowane odpowiedzi