turzol Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 warunki ząłączenia - na zewnątrz poniżej 5st, econ wył, ładowanie aku >12V, obciążenie altka musi być mniejsze niż 50%. W tym ostatnim bym upatrywał problem, swoje lata już ma a pewnie samo grzanie świec daje mu po d*pie. Założe się o każdy piniondz że po przygazówce przekaźnikiem pyknie i grzałkę załączy. W grupie 16 jest podgląd na bloki grzałki.
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jutro o badamy. Akku 2 lata. W sumie już może koniec. O której.? Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jutro o badamy. Akku 2 lata. W sumie już może koniec. O której.? Wysłane z taboreta G3 zdzwonimy się. samo załączenie grzałki można też wymusić z poziomu testów wykonawczych z pominięciem warunków także luzik.
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ok. Wiec do jutra... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jutro o badamy. Akku 2 lata. W sumie już może koniec. O której.? Wysłane z taboreta G3 Quwa co chwilę jesteś u Grzecha i nie umiesz testu zrobić, żebyś tylko o ciastka nie myślał to byś na to wpadł
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jutro o badamy. Akku 2 lata. W sumie już może koniec. O której.? Wysłane z taboreta G3 Quwa co chwilę jesteś u Grzecha i nie umiesz testu zrobić, żebyś tylko o ciastka nie myślał to byś na to wpadł Co chwile to jesteś ty. A zimno się niedawno zrobiło. Patrz tam lepiej czy Ci rozrząd nie pada... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ucho aleś Ty dowciapny, ja przynajmniej na warsztat dojechałem sam, a nie na lawecie w połowie imprezy w Zatorze jak Ty leszczu żryj gruz
ucho.77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja z reguły jestem co wymianę oleju a ty ciągle mu d*pę zawracasz
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja z reguły jestem co wymianę oleju a ty ciągle mu d*pę zawracasz od dwóch lat pierwszy raz ale za to z jaką pompą, albo grubo albo wcale wpadnie to samo choć przeleciałem wiele aukcji BEX, 3.0, a nawet 2.7 BiT ale to zawsze wiąże się z kosztami, AVJ pełna przeciepka + silnik+ magiel bo już zaczynał cieć + wszystko wszystko = pierdoły zamknę się w max 7k, a BEX i ta reszta to po pierwsze moja skrzynia, po drugie rezanie Q , hebli - na co mnie to jak to auto więcej stoi jak jeździ - bezsens. Wole zapakować rodzinkę i ze 3 razy jechać na dojebane wczasy - nie będę niewolnikiem złomu. Auto to nie inwestycja zawsze straci na wartości (no chyba, że będę trzymał ze 30 lat) tak więc będzie to samo AVJ, ale kilka modów wpadnie " przy okazji"
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 warunki ząłączenia - na zewnątrz poniżej 5st, econ wył, ładowanie aku >12V, obciążenie altka musi być mniejsze niż 50%. W tym ostatnim bym upatrywał problem, swoje lata już ma a pewnie samo grzanie świec daje mu po d*pie. Założe się o każdy piniondz że po przygazówce przekaźnikiem pyknie i grzałkę załączy. W grupie 16 jest podgląd na bloki grzałki Czy ja wiem, u mnie nagrzewnica startuje nawet mimo wlaczenia grzania szyby tyl , do tego grzeja lustra i oba fotele na 5. Okolo minuty po odpaleniu sie zalacza, potem kazde nacisniecie econ powoduje wylaczenie a po kliknieciu znow sie zalacza od razu. Cieplo sie robi dosyc szybko, ale nie nastawial bym sie na szał
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja z reguły jestem co wymianę oleju a ty ciągle mu d*pę zawracasz Ja yhmmm. Wysłane z taboreta G3 Wymiana oleju co miesiąc Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 warunki ząłączenia - na zewnątrz poniżej 5st, econ wył, ładowanie aku >12V, obciążenie altka musi być mniejsze niż 50%. W tym ostatnim bym upatrywał problem, swoje lata już ma a pewnie samo grzanie świec daje mu po d*pie. Założe się o każdy piniondz że po przygazówce przekaźnikiem pyknie i grzałkę załączy. W grupie 16 jest podgląd na bloki grzałki Czy ja wiem, u mnie nagrzewnica startuje nawet mimo wlaczenia grzania szyby tyl , do tego grzeja lustra i oba fotele na 5. Okolo minuty po odpaleniu sie zalacza, potem kazde nacisniecie econ powoduje wylaczenie a po kliknieciu znow sie zalacza od razu. Cieplo sie robi dosyc szybko, ale nie nastawial bym sie na szał U mnie nic. Cisza... Wysłane z taboreta G3
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Bardziej bym obstawial przekaźnik jednak...
Multis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 O ile wogóle mam grzałkę. Wysłane z taboreta G3
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 2.5 to tym bardziej bym powiedzial ze powinno miec. Pisali, ze wystarczy sciagnac schowek i widac czy dochodza dodatkowe kable.
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 No pogłoski chodzą takie, że do 2.5 ciśli wszystko, aby te auta ktoś kupił ...
Rekomendowane odpowiedzi