tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Siemka Zapraszamy dzisiaj do Gliwic, kilka osób chciało znowu się spotkać w tej pizzerii więc oficjalnie: DZISIAJ SPOT W PIZZERII, JAK OSTATNIO CAŁA GÓRA ZAREZERWOWANA DLA NAS,ADRES GLIWICE UL. ŁUŻYCKA 2E KOŁO PLACU KRAKOWSKIEGOhttp://www.piwniczka-gliwice.pl/
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panowie, muszę sprostować, niestety knajpa nie jest dziś dostępna, nie mogłem się wcześniej dodzwonić a okazało się że mają jakąś dużą imprezę, zostaje więc Forum, już wysyłam wszystkim sms-y
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panowie, muszę sprostować, niestety knajpa nie jest dziś dostępna, nie mogłem się wcześniej dodzwonić a okazało się że mają jakąś dużą imprezę, zostaje więc Forum, już wysyłam wszystkim sms-y typowa organizacja Gliwic Tyszaki jedzie ktoś na SGL?? Panie ta zmieniarka nie wciąga płyt się dowiedziałem
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie mogłem się dodzwonić wcześniej więc wstawiłem info, niestety nie odbierał bo taki zajob miał. Zdarza się, jakbyś bym poprzednim razem to wiedziałbyś że nie typowa PS: Sytuacja już opanowana z małą?
neimaD Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 nie dotrę dzisiaj, udanego wieczoru
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 mała ok, dziś jej zdjęli wenflon i dalej leki ale doustnie więc mniej stresu właśnie mnie czeka weekend w szpitalu żeby Ula mogła sobie trochę odpocząć - i tak chciał nie chciał kolejny weekend nowego roku bez alko a bo bym zapomniał dziś w końcu dotarł silnik na dziuple - k**wa dwa miechy niebawem stuknął jak jestem bez auta także tego
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niech Szkrab zdrowieje...reszta to ...uj wyszłane z lte
Mario22 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To pyrsk zdrowie tych najmłodszych pociech Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi