stanley Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 21 minut temu, Onyks napisał: Jeszcze nie. Poki co rozglądam się za Ori ale jeśli nie znajdę nic w przystępnej cenie pomyślę o tamtych... Do tego rozważam poniższy box: https://www.motoautko.pl/product-pol-33975-Box-dachowy-Inter-Pack-Traxer-6-6-czarny-metalik-uniw.html?gclid=EAIaIQobChMIysrAluSH2gIVAhUYCh3qFQEiEAQYAiABEgJAQPD_BwE tutaj masz taniej https://www.bagazniki-mobilbox.pl/produkt/box-inter-pack-traxer-66-czarny-antracyt.html
Onyks Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Te na które trafiałem były koło tysiąca... Widocznie słabo się przykładam do szukania;)
Onyks Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Ten który wrzuciłeś jest tańszy bo ma inny kolor;) Wrzuciłem link poglądowo, na olx można znaleźć tańsze.
stanley Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 1 minutę temu, Onyks napisał: Ten który wrzuciłeś jest tańszy bo ma inny kolor;) Wrzuciłem link poglądowo, na olx można znaleźć tańsze. myślę, że cenę można jeszcze negocjować
Onyks Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Może kiedyś... Póki co nie mam nawet koła:) Box ten czy inny nabyć muszę... Odkąd na swiat przyszedł młody ciężko jest się spakowac, a nienawidze jeździć załadowany jak tabun cygański:) Edytowane 27 Marca 2018 przez Onyks
akjam Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 3 godziny temu, Onyks napisał: Przecież to zwykły troll był, a Wy, starzy forumowi wyjadacze daliście się sprowokować Trza było go olać, a poszedł by gdzie indziej.. Tak też zrobiłem
walada1987 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Witojcie. Wiem ze dzisiaj jest mecz ale czy ktoś ma zamiar nie oglądać i sie przytulać na spota.Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi