pajda Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 pssyyyttt przy konsolceWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaBędę grał w grę..... [emoji16]
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Masakra. Rano wszedl mi taki ból w kark, że ledwo się ruszam. Popołudniu z bólu prawie płakałem...Miał, ktoś coś podobnego ( nie chodzi mi o płacz )
Multis Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Masakra. Rano wszedl mi taki ból w kark, że ledwo się ruszam. Popołudniu z bólu prawie płakałem...Miał, ktoś coś podobnego ( nie chodzi mi o płacz ) [emoji6]Pół litra, i do rana wytrzymasz. ...
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 18 godzin temu, stanley napisał: Masakra. Rano wszedl mi taki ból w kark, że ledwo się ruszam. Popołudniu z bólu prawie płakałem... Miał, ktoś coś podobnego ( nie chodzi mi o płacz ) ...więzy chłonne... miałem, cierpiałem i miesiąc na l4 siedziałem.
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 ...więzy chłonne... miałem, cierpiałem i miesiąc na l4 siedziałem. Byłem dzisiaj w szpitalu. Zastrzyk ketonalu trochę pomógł. Poza tym oprócz karku boli mnie teraz d*pa.
Gibons Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Panowie ktos moze polecic jakiegos taniego speca od piaskowania i malowania felg ? dwa komplety mam do pomalowania 15 i 16 cala na czarno.
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj w szpitalu. Zastrzyk ketonalu trochę pomógł. Poza tym oprócz karku boli mnie teraz d*pa.Polecam taka maść
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 16 minut temu, Gibons napisał: Panowie ktos moze polecic jakiegos taniego speca od piaskowania i malowania felg ? dwa komplety mam do pomalowania 15 i 16 cala na czarno. w Kato?
Gibons Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 1 minutę temu, ucho.77 napisał: w Kato? namiar jakis ? moze znasz ceny ?
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Gibons napisał: namiar jakis ? moze znasz ceny ? Już ? Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez ucho.77
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 12 minut temu, pajda napisał: Polecam taka maść Dzięki ,tylko nie wiem czy maść pomoże skoro ketanol ledwo co. Mam przepisane jakieś tabletki, ale to niezłe psychotropy na rozluźnienie mięśni. Jak wziąłem popołudniu jedną to ledwo dojechałem autem do domu. Czułem się naćpany jak nie wiem, drzemka dwugodzinna pomogła
Rekomendowane odpowiedzi