Gość Goodspit Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z białego to nie wiem, ale w Augustowie jak najbardziej
Darecki20005 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Niewiem czy pomoge bo nie jestem z Białegostoku konkretnie ale wiem ze w okolicach Białegostoku w Baciutach ma bo mi podpinał.Jesli chcesz to zadzwon i sam zapytaj (085)6504141.Wziął ode mnie za to 50zł-Pozdro
czakpiotrz Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witaj, zapraszamy na nasze regoionalne forum Pio, www.AudiKlub.prv.pl Pozdr.
bazyli53 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jestem z bialego moj ojciec jezdzil do jakiegos zakladu w bialymstoku i to robil ustawial kąty ale adresu nie znam jak bede wiedzial cos wiecej dam znac
Darecki20005 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pio trzeba było sie u nas zarejestrowac na www.AudiKlub.prv.pl. Wczoraj mieliśmy zlocik i kolega miał Vaga przy sobie wiec zebyś sie stawił to by Ci z chęcią podpiął.Same korzysci przemawiają za wstąpieniem do nas-Pozdro
Pio Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 tak sie sklada, ze to ja bylem tym gosciem w ciemnym a4(jedynym oprocz twojego na zlocie). Podłączalismy vaga ale zabraklo wiedzy zeby poradzic sobie z kątem. Do zobaczenia na kolejnym zlocie. PIOtrek
Darecki20005 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 No to fajnie.Już wiem kom jestes.Spoko poza tym co to vaga to nie pomoge bo nie jestem z białegostoku.A zadzwon do tego łepka z baciut co ci wczesniej tel podałem i sie spytaj czy mozna to u ciebie zrobic i ile kosztuje to.W sumie to niedalko podjechac.Nic nie stracisz tylko tel-Pozdro i do zobaczyska
Rekomendowane odpowiedzi