Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Prośba o sprawdzenie logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj

zle logi.....pewnie będzie kosz

ale .....z tego co widać to to czujniczek do wymiany[G62 pokazuje ponad 96*-chyba bzdura]i do tego błąd

turbinka nie dmucha..lub dmucha w atmosfere[sprawdzić dolot pod wzgl. szczelności]

generalnie i tak za dużo napsałem :wink4: temat zapewne wyląduje w koszu :confused4:

pozdrawiam Paweł

Opublikowano
  • Autor

No to znowu się starałem na marne sam w dodatku DYNAMIKE stawiałem a tu lipa, może ktoś pomoże z tym wszystkim czytałem chyba ze 4x http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.htmli tym się kierowałem...niemam opcji w vagu BS zabloowana..pastylka do aktywacji podana opcja full ale i tak to nic nie dało.. ;(

Opublikowano

witam , jak dla mnie wygada to na wielka nieszczelnosc miedzy turbina a kolektorem ssacym przeplywka widzi spora mase powietrza a czujnik doladowanie jakos nie widzi tego powietrza wiec zaczol bym od sprawdzenia wszystkich wezy od turba

Opublikowano
  • Autor

odrazu podziękuje za jakie kolwiek info Paweł69 tobie równierz dziękuje za informacje usterke znalazłem przy węrzu na intercoolerze, nie było obejmy i łapało powietrze aż świastało na wyższych obrotach. poczytam jeszcze o LOG-ach jak dokładnie je zrobić bo na interfejsie kkl usb 409 us nie daje mi opcji BS stąd pewnie mój błąd jeśli pomogli byście mi z AFN-kiem a dokładniej vag-iem to był bym bardzo wdzięczny.