Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] S line ściema szybek dvd ,kamerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee tam gadasz... Z Syberii nie będziesz jechał :decayed: :decayed: :polew:

Opublikowano
  • Autor

a może wy przyjedziecie do mnie przy okazji znajdziemy koledze akjam jakieś listwy :decayed::naughty:

Opublikowano

ja jak na razie nie mam czasu nic rezać, czekają na podmiankę kable sygnałowe bo coś buczy jak mam włączone światła ciekawy jestem czy u ciebie będzie cisza :mysli:

który będzie lepszy zastanawiam się nad tym grubym jak w ori ale ten pierwszy ma dodatkowo folie aluminiową

27012011738.jpg

27012011739.jpg

Ja wszystkie sygnały puszczam jednym nowym przewodem, dokładnie takim jak jest w bose audi, 5 żył 0,35mm + jeden ekran, przewód nie jest w oplocie tylko między przewodami a izolacją jest dodatkowa warstwa folii alu. Mam dojście do tego kabla, jak byś potrzebował to dałem ogłoszenie w dziale sprzedam.

Opublikowano
  • Autor

Dziś na szybko udało mi się rozebrać przednie drzwi i podmienić głośniki, k...a jak te spinki pękają w jednych drzwiach chyba dwie zostały dobre .

tył będę podmieniał jak spinki do mnie dojadą :>

28012011740.jpg

Opublikowano

Trzeba było najpierw ładnie nagrzać auto w środku to by tak nie pękały :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Trzeba było najpierw ładnie nagrzać auto w środku to by tak nie pękały :gwizdanie:

hmm o tym nie pomyślałem :wallbash: ale na wszelki wypadek zamówiłem 20 szt :>

Opublikowano

Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna :kox:

Różnica jest zaj.....a :banan2: :banan2: :banan2::punk:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 18:57_________________________________________________wczoraj udało się pomalować i zainstalować dwie listwy

04022011742.jpg

04022011743.jpg

04022011744.jpg

Opublikowano

Juz niedługo tylko, same s-line i reazane s-liny będa na forum :polew:

Opublikowano

Lepsze to niż pełno znaczków s-line a auto nigdy nawet koło s-line nie stało :naughty: Graty za postęp w modzeniu :good:

Opublikowano

Różnica jest zaj.....a :banan2: :banan2: :banan2::punk:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 18:57_________________________________________________wczoraj udało się pomalować i zainstalować dwie listwy

04022011742.jpg

04022011743.jpg

04022011744.jpg

:good: Znalazłeś jakieś listwy dla mnie? :wink4::naughty:
Opublikowano
  • Autor

04022011742.jpg

04022011743.jpg

04022011744.jpg

:good: Znalazłeś jakieś listwy dla mnie? :wink4::naughty:

jak na razie nic nie ma przeglądam ebay dwa razy dziennie i nic :embarrassed::no:

Opublikowano

listwy mega, graty :good: oby tak dalej

Opublikowano
  • Autor

Dziś wymieniłem kabelek sygnałowy w bose i buczenie ustało :banan:

przykleiłem lotkę , pomalowałem listwy i dyfuzor fotki wkrótce :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 18:41_________________________________________________listwy i lotka na miejscu niestety dyfuzor musi poczekać na lepszą pogodę fotka robiona na szybko :decayed:

13022011745.jpg

Opublikowano

Listwe przyklejałeś czy dodatkowo robiłeś otwory i przykręcałeś tak jak w ORI?

Opublikowano
  • Autor

listwy mam ori :evil:

Opublikowano

Co ja gadam!!! :wallbash: :wallbash: Chiałem spytać o lotkę S-Line. Robiłeś otwory w klapie?
Opublikowano
  • Autor

Co ja gadam!!! :wallbash: :wallbash: Chiałem spytać o lotkę S-Line. Robiłeś otwory w klapie?

lotka przyklejona na klej do szyb dziur wiercił nie będę :no: lotka nie ori s line nie ma jak śrub dać

Opublikowano

Ja się właśnie zastanawiam czy wiercić otwory jak jest w ORI czy też tylko użyć kleju? :mysli:

Opublikowano

nie dawaj śrub