egon0407 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam mam pytanko czy bedzie pasowal ten filtr stożkowy http://moto.allegro.pl/item674916525_stozek_dolot_dedykowany_audi_a4_1_8_wawa.html do mojej Audiczki silnik 1.8T AEB
rotter Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 i następny nawiedzony ze stożkiem - kolego jak chcesz to montuj ale miej na uwadze że jak zlikwidujesz ori dolot powietrza to stracisz pare koni - chyba że zamontujesz w puszce ori z dolotem storzek - temat wielokrotnie poruszany na forum zależy ci na tym żeby kolegom pokazać że masz stożek, czy na wydajności silnika - bo taki montaż jak na fotce pozbawi cie kasy i koni z pod maski
egon0407 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zalezy mi na wydajności silnika bo chce jeszcze blow offa zalozyc i pojechac do dynosoftu
rotter Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 jak wstawisz turbinkę k 04 i wirusa pod furke ci magik napisze, a przy tym przerobisz pare innych rzeczy i uzyskasz ze 250 k to możesz montować blow offa - bo robienie tego z ta konfiguracją to pomyłka i zabierzesz doładowanie turbinie - załóż stożek i zawór kolego a ze stajni ucieknie ci 50 kucy jak nic
arek87 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ten stożek jest chyba do zwykłej 1,8 bez turbo (foto),a strata mocy przy złym montażu to prawda a blow off wogóle :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi