elmo814 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 witam mam prosbe czy jest ktos w stanie sprawdzic po VIN jaki mam uklad hamulcowy a swojej b7, ( tarcze i kocki przod i tyl) druga sprawa jaki komplecik polecacie bo czeka mnie wymiana tarcz i kolcuszków, vin na PW, dzieki pozdrawiam all
rav Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam Podaj VIN na PW to sprawdzę w ETKA ___________________ Pozdrawiam Rafał
Jarol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Tu nie ma co sprawdzać, z przodu masz hamulce ATE 288mm a z tyłu Lucas 245mm.
elmo814 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 jak to rozumiec ? caly zestaw z przodu to ate czy same tarcze a moze same klocki ?
Jarol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaciski są z przodu ATE a z tyłu Lucas. Klocki i tarcze to w zależności jakiego prodcenta kupisz bo jest ich bardzo dużo.
domelq Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie musisz się trzymać dotychczasowych, załóż ATE wszędzie i będziesz zadowolony. Dobra jakość za rozsądną cenę
Rekomendowane odpowiedzi