Jump to content
IGNORED

[B6 BEX] przeglad w stockholmie

maro82

Recommended Posts

........wszysto by bylo super gdyby nie lamby z przodu i przyciemnione boczne przednie szyby...sie uparli ,folja do zerwania i xenon do wywalenia,jak to wyglada w polsce z tymi szybami i lampami?przejdzie auto przeglad( "bez dania w lape"?),,,milego smigania zycze ja sie jeszcze moge cieszyc 20 dni pozniej znowu na swiczki trzeba przejsc,,, :wallbash:

w moim rejonie to nawet w łapę już raczej nie dasz... rok temu pozamykali tylu rzeczoznawców że się skończyło...

W sumie to dobrze, ze tak jest bo po to sa ustawy zeby sie do nich stosowac i to tyczy sie wszystkich bez wyjatkow.

W PL powoli korupcja i bezprawie zostaje zwalczana i bardzo sie z tego ciesze :good:

Szwedzi rygorystycznie , sumiennie sprawdzają auta na przeglądzie, to im trzeba przyznać i przez to nie ma złomów na drodze. Maro82 , ty miałeś, masz zestaw hid xenon?? Masz spryski?? ,bo widze w SE wiele aut np.volvo na hid ze spryskami, w sumie tu do zwykłych lamp montują spryski bardzo , bardzo często.

Szwedzi rygorystycznie , sumiennie sprawdzają auta na przeglądzie, to im trzeba przyznać i przez to nie ma złomów na drodze. Maro82 , ty miałeś, masz zestaw hid xenon?? Masz spryski?? ,bo widze w SE wiele aut np.volvo na hid ze spryskami, w sumie tu do zwykłych lamp montują spryski bardzo , bardzo często.

I o to wlasnie chodzi, zeby wykluczyc z ruchu pojazdy nie spelniajace wymogow bezpieczenstwa, ja nie moge sobie wyobrazic nic gorszego niz uczestnictwo w wypadku spowodowanego przez uczestnika ruchu drogowego, ktorego pojazd "swiadomie" nie spelnial wymogow i do tego przez lapowe przeszedl przeglad na stacji diagnostycznej.

Stac sie ofiara wypadku moze zdazyc sie kazdemu, ale nie chcialbym tego doswiadczyc z w/w powodu.

W sumie to dobrze, ze tak jest bo po to sa ustawy zeby sie do nich stosowac i to tyczy sie wszystkich bez wyjatkow.

W PL powoli korupcja i bezprawie zostaje zwalczana i bardzo sie z tego ciesze :good:

lol troche kijowo sie jezdzi na swieczkach ktore zamiast oswietlac droge daja tylko zolte swiatlo i beznadziejnie ja slonce wali po oczach ,,,czas znienic przepisy,,[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 17:49_________________________________________________

masz racje sprawdzaja dokladnie ,,i dobrze,,mam zestaw a spryski byly ori,,pozdro,,

lol troche kijowo sie jezdzi na swieczkach ktore zamiast oswietlac droge daja tylko zolte swiatlo i beznadziejnie ja slonce wali po oczach ,,,czas znienic przepisy,,

Kijowo to sie jezdzi jak w nocy w deszczowa pogode oslepia cie kierowca z HID-ami w lampach nie przeznaczonych do tych celow i bez samopoziomowania z nadjezdzajacego pojazdu, do tego stopnia, ze musisz predkosc zmniejszyc i szacowac co widzisz.

Nie bede tu tematu zglebial bo juz na forum prawie ksiazka o tym napisana :wink4:

Zobacz zreszta na rozproszenie swiatla na fotce z Twojej sygnatury to bedziesz wiedzial o czym mowa :wink4: