Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moje A4 ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale Ci się zakup udał- ale pokaz jak to w środku wyglada bo Syznowny Kolega ZG nie pokaz nigdy :kox: takim OOOO tylko jezdzic i jezdzic :>

Opublikowano
  • Autor

ale Ci się zakup udał- ale pokaz jak to w środku wyglada bo Syznowny Kolega ZG nie pokaz nigdy :kox: takim OOOO tylko jezdzic i jezdzic :>

aktualnych fotek wnętrza nie posiadam w weekend coś pstryknę to dodam :decayed:

Opublikowano

pokazywalem i to sporo razy[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________moicz dopracowuje szczegoly na ktore mi zabraklo checi ;):notworthy::good:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________moicz sory za maly spami ale to w sumie to samo auto ;) wiec tak wygladala jak byla u mnie:

wnetrze

wnetrze.jpg

By nowak_zg, shot with DSLR-A200 at 2010-01-13

body

przytok.jpg

By nowak_zg, shot with DSLR-A200 at 2010-01-13[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:09_________________________________________________moicz...

a moze psikniesz te drewno na czarny fortepian albo aluminiowe? :kox:

Opublikowano

widziałem ostatnio furkę i jest jeszcze nad czym popracować :wink4:

ale w sumie kilka detali i będzie :naughty:

Opublikowano

cacuszko-musisz te 19 zapodać jeszcze co by fura jak na foto niżej wyglądała

Opublikowano
  • Autor

a moze psikniesz te drewno na czarny fortepian albo aluminiowe? :kox:

ta czerń za mną już długo chodzi poczekam aż nosb to zrobi i czy mu to tak ładnie wyjdzie wtedy będę się dalej zastanawiał albo atakował :naughty:

19' nie posiadam powiedzmy że trochę żałuję :wallbash: ale może kiedyś będą, zobaczymy

Opublikowano

19' nie posiadam powiedzmy że trochę żałuję :wallbash: ale może kiedyś będą, zobaczymy

moicz tez kiedys popelnilem ten blad.....

kupilem auto na 16" ... potem kupilem 17" i myslalem ze to juz bedzie koniec swiata.... potem szukalem 18" ale na szczescie kupilem 19" i potem znowu 19" bo wiedzialem ze to idealne kolo do gleby i budy b5 a komfort nie jest taki zly jak niektorzy mowia ( przewaznie ci co nigdy nie jezdzili na 19" ) zreszta pewnie sam pamietasz z jazdy probnej ze.... na 19" sie da jezdzic spokojnie.

masz jakis model 19" ktory ci sie mega podoba czy jeszcze nie myslales nad tym bo to zbyt daleka przyszlosc ?

hehe zycze zebys sie nawrocil na dobra droge jesli chodzi o rozmiar kola i aby 19" szybko zagoscila w twojej a4 :)

Opublikowano
  • Autor

moicz tez kiedys popelnilem ten blad.....

kupilem auto na 16" ... potem kupilem 17" i myslalem ze to juz bedzie koniec swiata.... potem szukalem 18" ale na szczescie kupilem 19" i potem znowu 19" bo wiedzialem ze to idealne kolo do gleby i budy b5 a komfort nie jest taki zly jak niektorzy mowia ( przewaznie ci co nigdy nie jezdzili na 19" ) zreszta pewnie sam pamietasz z jazdy probnej ze.... na 19" sie da jezdzic spokojnie.

masz jakis model 19" ktory ci sie mega podoba czy jeszcze nie myslales nad tym bo to zbyt daleka przyszlosc ?

hehe zycze zebys sie nawrocil na dobra droge jesli chodzi o rozmiar kola i aby 19" szybko zagoscila w twojej a4 :)

generalnie jeszcze nie szukałem ale wzór RS6 jest :kox: wiem jak to wygląda więc te by mi najbardziej spasowały, myślę że kiedyś będą 19' jednak jak narazie jest to daleka przyszłość :confused4:

Opublikowano

zarabista furka felgi mi sie podobaja wszystko pasuje do calosci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też miałem okazje po oglądać sobie tą ślicznotkę, szacunek Nowak za wsadzoną pracę :good: auto bardzo fajne gratulacje dla moicza :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kolejny mały modzik :naughty: i jak cieszy :decayed:

7706f6e816890ddcm.jpg

0088e01b37b70c22m.jpg

877bf904d8eeb0cbm.jpg

2bef8b463ee1ddcem.jpg

tylko ta parująca lampa mnie drażni :confused4:

Opublikowano

no i elegancko :good:

wysusz ją suszarą jakąś i sprawdź gdzie masz nieszczelność :wink4:

Opublikowano
  • Autor

pewnie tak zrobie jak tylko będzie cieplej :) prawdopodobnie środki pójdą na czarno :naughty:

Opublikowano

pewnie tak zrobie jak tylko będzie cieplej :) prawdopodobnie środki pójdą na czarno :naughty:

tak jest lepiej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

cały black mada faka :naughty: też może być ciekawy, Nosb z tego co kojarze ma cały czarny przód

Opublikowano

eee tam dla mnie oczka muszą być widoczne :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

świeżo wyrezane boczkiskórką + pomalowany uchwyt :naughty: ,narazie tylko tył, w najbliższym czasie będzie przód

fotka :decayed:

8bcf5f1bb863c6cbm.jpg

Opublikowano

piękna sztuka, widze że tez wybierasz snieg z zderzaka:) powiedz mi jakie masz et tych felg

Opublikowano
  • Autor

piękna sztuka, widze że tez wybierasz snieg z zderzaka:) powiedz mi jakie masz et tych felg

dzięki :) no teraz zimą dosyć często robię za pług, jeśli chodzi Ci o letnie fele to ET 38

Opublikowano

mam opony 235 na et 45 i jest za szeroko dlatego pytam bo zastanawiam sie czy bez dystansu wejdzie 225