Szewczenko7 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dlatego mysle ze lepiej jak by sobie ukradli niz tak na stalke. Dokladnie , lepiej niech zabiora to radio jak moja pol auta zdemolowac a koszty wtedy nie beda male :confused:
MARTiiii Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dziwne, że ci klime zostawili. Zwykle klime też biorą.
nudel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 jutro zapodaje nowe tylko jakie?????? :eek:
wojtas-audi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 jutro zapodaje nowe tylko jakie?????? :eek: Nie oryginalne lub po prostu na kieszen
Smoczyca Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pamiętam jak kiedyś ojcu ukradli z Passata radyjko, Jego kierowca złapał gnoja, na komisariat a tam go wypuścili, bo "nieletni więc i tak wyjdzie". Wtedy doszłam do wniosku, że kraj mamy taki że lepiej samemu się z gnojem rozprawiać .... Ja na szczęście mogę zostawić u siostry w garażu, poza tym mieszkam w małym mieście więc mam szczerą nadzieję, że nikt o zdrowym rozsądku nie wpadnie na pomysł żeby mi coś kraść : )
Rekomendowane odpowiedzi