Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moje A4 - foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładne autko :)

obowiązkowe białe kierunki :decayed: pomarańczowe tu nie pasują :cool1:

Opublikowano

Klon mojego kiedyś.

Ale chrom z allegro to trochę obciach :decayed:

Szkoda, że alufelgi 16 i bez lekkiej gleby.

Poza tym :good:

Opublikowano

ta chrom z allegro to obciach, a jak bylby ori to jest fajny :decayed: widzicie roznice miedzy chromem z allegro a ori patrzac tylko na zdjecia?

Jak ktoś miał chrom czy to z allegro czy ori to widzi różnicę od razu. Oryginalny chrom ma dużo grubszą górną listwę i jest lepiej spasowany.

Ale i tak największa różnica jest jak taki samochód przejeżdża, oryginalny chrom dużo bardziej się błyszczy.

Z daleka i na zdjęciu chrom z allegro może wyglądać całkiem całkiem:

eqj69.jpg

ale podchodzisz bliżej i jest :sick3:

Opublikowano

Felgi są spoko, mam też takie u siebie i jak dla mnie to najlepszy wzór jaki może być w B5 16" jak to cerB zauważył. Kierunki wymieniaj i będzie ładnie wszystko ze sobą współgrało.

Ogólnie autko na + :good:

Opublikowano

ta chrom z allegro to obciach, a jak bylby ori to jest fajny :decayed: widzicie roznice miedzy chromem z allegro a ori patrzac tylko na zdjecia?

Jak ktoś miał chrom czy to z allegro czy ori to widzi różnicę od razu. Oryginalny chrom ma dużo grubszą górną listwę i jest lepiej spasowany.

Ale i tak największa różnica jest jak taki samochód przejeżdża, oryginalny chrom dużo bardziej się błyszczy.

Z daleka i na zdjęciu chrom z allegro może wyglądać całkiem całkiem:

eqj69.jpg

ale podchodzisz bliżej i jest :sick3:

:good:

ja tam i tak nie widze roznicy :decayed:

Pewnie dlatego, że nie masz chromów z allegro :naughty:

Opublikowano

skończcie ten temat z chromami, bo to jest rozmowa bez sensu. Nie każdego stac, żeby wydac 400zł na ori listwy a kupując zwykłe za 65zł otrzymujesz zbliżony efekt a o to głównie chodzi..

Sory za :ot:

Opublikowano

skończcie ten temat z chromami, bo to jest rozmowa bez sensu. Nie każdego stac, żeby wydac 400zł na ori listwy a kupując zwykłe za 65zł otrzymujesz zbliżony efekt a o to głównie chodzi..

Sory za :ot:

No pewnie, nie każdego stać żeby kupić alufelgi za 1500zł a kupując kołpaki za 100zł otrzymujesz zbliżony efekt. Przecież o to głównie chodzi, prawda? :przebiegly:

Chodzi o to, że jak Cię nie stać to nie baw się w półśrodki bo audi to nie golf ani calibra. Seryjna a4 jest wystarczająco ładna i nie potrzebuje "taniego tuningu rodem z allegro".

Opublikowano

to jest co innego. różnicę między kołpakami a alumami każdy widzi, a sam widzisz, że w tym przypadku nie każdy potrafi odróżnic. I nie wyskakuj mi tu z golfami czy calibrami gdzie chrom wisi na każdej częsci auta dookoła...

Opublikowano

Pany dajcie spokój, na temat chromów jest inny temat nie róbcie zamieszania u kolegi w temacie bo jak tu wejdzie, poczyta to się przestraszy :gwizdanie: i chromy oderwie :wink4:

Opublikowano

to jest co innego. różnicę między kołpakami a alumami każdy widzi

Uwierz mi, nie każdy :naughty:

Dobra ja już nic nie mówię.

Opublikowano
  • Autor

tylne lampy :thumbdown:

chrom może byc.

załóż białe kierunki boczne, bo tylko tyle ci pomarańczowego zostało a nie pasuje to do wizerunku auta.

spasuj przedni zderzak, bo wygląda jakby była walona :evil:

a ogólnie to ładne auto :good: te felgi to jedne z najlepszych jeśli chodzi o 16" :good:

Nie wiem co masz do tylnych lamp bo ja uważam że są o niebo ładniejsze od tych w których jest biały klosz i bańka na bańce kolorowe jak w cyrku - mnie się podoba i to najważniejsze. Jeśli chodzi o przedni zderzak to faktycznie był puknięty przeze mnie ale nie jakoś bardzo i wygląda jak wygląda ale nie oszukujmy się "z kur.... dziewicy nie zrobisz". Co do kierunków to chyba faktycznie je wymienie.

Opublikowano

poprostu mi się bardziej podobają lampki po II lifcie :tongue4: ale każdy ma swój gust.

Co do zderzaka to sądzę, że bez problemu byś go poprawił. :good:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie, a o gustach sie nie dyskutuje :wink4: Na zabawy ze zderzakiem nie mam czasu. Może kiedyś jak będę sprzedawał autko to coś z tym zrobię a narazie niech jest jak jest.