Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Premium Club m.in. Sta*oil - odbiór nagród

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Kupilem A4 7 miesiecy temu, w schowku byla karta Premium wiec zamiast wyrabiac swoja przy kazdym tankowaniu daje karte Premium w celu nabicia punktow... I teraz pytanko. Czy podczas odbiory keidys nagrody bede musial podac jakis PIN, ktorego nie znam :) czy po prostu wystarczy karta? Odbieral ktos nagrody na statoil? Z gory dzieki za zainteresowanie.

Opublikowano

Bardzo dobrze. Nabijaj dalej punkty komuś :polew:

:wallbash:

Karta jest przyporządkowana do danej osoby, więc nic nie odbierzesz, bo nie jest Twoja.

Opublikowano
  • Autor

Jakby sie czlowiek uparl to by odzyskal PIN bo wystarcza dane osobowe wlasciciela a te dane mam - umowa kupna sprzedazy... Fakt troszke tych punktow nabilem, komus :) ale wlasciciel siedzi za granica wiec nie liczy na te punkty napewno. Spytalem tylko czy ktos zna procedure odbioru nagrod z w/w karty na statoil. Wg regulaminu PC wychodzi na to ze podczas odbioru nagrody na statoil MOGA zarzadac dokumentu tozsamosci... czyli czas znalezc stacje w ktorej nie sprawdza dokumentu tozsamosci. I stad ten temat, czy u Was, tych ktorzy odbierali nagrody, sprawdzali tozsamosc.

Opublikowano

Karta jest przyporządkowana do danej osoby, więc nic nie odbierzesz, bo nie jest Twoja.

Dwa dni temu odbierałem nagrode na nie swoja kartę :cool1: Karta żony w dodatku na jej panieńskie nazwisko :) Nikt o nic nie pytał :hi:

Opublikowano
  • Autor

I o takie odpowiedzi mi wlasnie chodzilo, jak jest w realu. Bo regulaminy to jedno a real czesto oznacza co innego :) Czyli jest szansa ze czlowiek skorzysta z tej karty. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mialem kiedys taka karte. Pamietam ze karta PREMIUM CLUB byla wydawana w kilku egzemplarzach, które zasilały jedno konto(karta glowna i dodatkowe - zeby mogla cala rodzina miec i zbierac punkty). Mozliwe ze masz karte-córke i na nia nic nie odbierzesz. Lepiej jedz na Statoil i spróbuj odebrać jakiś mały gadżet.

Opublikowano

Powinieneś odebrać

Opublikowano

Ja też odbierałem na Shellu i nikt o nic nie pytał :)

Opublikowano

Ja odbieralem na orlenie i zadnych dokumentow ani nic nie musialem pokazywac a karta byla siostry :tongue4: