Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black on black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za kiepskie foty wieczorem z telefonu, ale właśnie zmieniłem zawieszenie, wrócilem z myjki i wreszcie jako tako wygląda. Jeszcze w pace leżą przednie reflektory black'i i po zalożeniu kończe wstępną przemianę. :rolleyes:

http://www.dk.mserwis.pl/images/a4_1.jpg

http://www.dk.mserwis.pl/images/a4_2.jpg

http://www.dk.mserwis.pl/images/a4_4.jpg

http://www.dk.mserwis.pl/images/a4_5.jpg

Opublikowano

Kosmiczne światła z tyłu. Odruch wymiotny mi się włączył ale jeżeli ci się to podoba to nic mi do tego. W końcu twoja fura! :D Felunek większy zarzuć ;d

Opublikowano

Gdyby nie te światła z tyłu i "tysiąc" rozpieprzonych (znaczy się, gdzie popadnie) znaczków na grillu, to byłoby OK.

Opublikowano

Podobne lampki na forum już mamy ,nawet trochę auto podobne :mysli:

Opublikowano
:shocked::polew:
Opublikowano

Auto do odratowania.

Na początek to wywal te kółka z grila, chyba nie po to zmieniany był gril żeby tam były.

Tylne lampy to porażka. Nie ma to jak ori polift!!

Opublikowano

grill z tymi znaczkami to masakra, zmien felgi, to moze nawet te tylne lampy jakos obleca

Opublikowano

:shocked::polew:

Trzeniek ja wiem co Ci przyszło do głowy :polew:

Gdyby nie te światła z tyłu i "tysiąc" rozpieprzonych (znaczy się, gdzie popadnie) znaczków na grillu, to byłoby OK.

Tak patrze i widzę ze ktoś tu od kogoś od gapia :shocked::decayed:

Lampy mogą być do tego koloru bo efekt nocą jest :kox: i nie jedna osoba może to potwierdzić jak u mnie zobaczyła :naughty:

Co do reszty auta, lampy frontowe wymień na valeo/depo + Hidy (6000K) a nie na "reflektory black" tak jak napisałeś, jesli już zmienisz to mam nadzieje że kupiłeś lampy FK a nie jakieś sonary, też miałem kupować takie lampy ale jak pojezdziłem na takich to zwątpiłem bo w ogóle nic nie świecą a bezpieczeństwo na drodze jest najważniejsze, przejście na Valeo + Hidy (6000K) to był najlepszy wybór i ciesze się że tego błędu nie zrobiłem :)

Zderzak poliftowy ewentualnie.

Nawet ten sam grill Kamei :decayed:

Ale nie wpadł bym na pomysł tak umieścić znaczek choć jest mniejszy niż ori :audi: na grilu :shocked::D:notworthy::decayed:

Zobacz jak jest u mnie:

a2a076558b05c8e4m.jpg

A tu jest tył w doborowym towarzystwie :decayed:

9f00c911c5e1afd0m.jpg

Pomyśl też na większym felunkiem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nieźle skopaliście mi tyłek :wallbash:

Jak widać tyle osób nie może się mylic, więc będę zmuszony do zweryfikowania wprowadzonych zmian i uporządkowania sytuacji. Planuję jeszcze czarne felgi, więc coś się poprawi. No i oczywiście wyp...lę znaczki z grilla :notworthy:

Dzięki za konstruktywną krytykę :hi:

W końcu po to jest forum żeby wysłuchać różnych opinii :good:

Opublikowano

dobrze, że masz takie podejście do krytyki :good: jakie duże te felgi planujesz? :cool1:

No i oczywiście wyp...lę znaczki z grilla :notworthy:

najlepiej cały grill wyp...ol :decayed:

Opublikowano

Znaczek A4 klub możesz zostawić, tylko te kółka nie potrzebne.

A lampy może faktycznie ładnie świecą w nocy. Jeszcze nie dane było mi ich widzieć na żywo w nocy.

Opublikowano

Zobacz na wątek Somesa na piewrszą strone, miał takie same światła jak ty obecnie i pomalował je na czarno, i efekt jest :kox::good:

aec999110dae75f3m.jpgbee97f11257dc394m.jpg

Opublikowano

Zobacz na wątek Somesa na piewrszą strone, miał takie same światła jak ty obecnie i pomalował je na czarno, i efekt jest :kox::good:

aec999110dae75f3m.jpgbee97f11257dc394m.jpg

ogolnie tez szału nie ma... osobiscie zmienilbyum lampy.

Opublikowano

ludzie, przecież te lampy są ohydne... Myślałem że jest tylko jeden taki na świecie któremu się to podoba...

A tu taka niespodzianka... Nie krzywdźcie samochodów...

u Ciebie Leonard przynajmniej te lampy są jakoś spasowane... Bo PAblo ma tam chyba przerwe na papierosa :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:07_________________________________________________ale do takiego "Stajlu" wam Panowie jeszcze troszke brakuje:

ab1vi6.jpg

Opublikowano
  • Autor

faktycznie nieźle wyglądają psiknięte :good:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 12:41_________________________________________________

ale do takiego "Stajlu" wam Panowie jeszcze troszke brakuje:

To pewnie z planu zdjęciowego "Mad maxa" :polew: