Tom A4 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 z powodu nadmiaru czasu w ostatni weekend i dosc sporych nudow powstalo cos takiego a oto efekt wiec zaczynamy odkrecamy srubki zaznaczone na foto ale nie wszystkie nastepnym krokiem jest ustalenie wysokosci lampek foto nr 2 po ustaleniu wysokosci musimy odmierzyc odleglosc i wielkosc otworu jaki potrzebujemy do montazu lampek foto nr 3 i zaczynamy wycinanie ja robilem to na aucie poniewaz bylo mi latwiej tapicerka byla sztywniejsza i lepiej dalo sie ja ciac tak wyglada po wycieciu i probnym montazu foto n4 i 5 nastepnym krokiem jest pociagniecie wiazek elektrycznych foto nr 6 ja mialem to udogodnienie iz posiadalem oryginalne wtyczki z kawalkami kabli nastepnie odszukujemy wolne przewody w ori instalacji niestety tu zamulilem z fotkami odszukujemy przewodow w tej wiazce foto nr 7 i 8 nastepnym krokiem jest odszukanie przewodow i ich kolorow foto nr 9 i wpinamy sie do lampki ja wpialem sie do lampki z lewej strony bagaznika foto nr 10 a to efekt koncowy w rzeczywistosci wyglada to lepiej to moja pierwsza udokumentowana modyfikacja jesli sa jakies bledy lub przeoczenia przepraszam ale robilem to pierwszy raz ale mysle ze komus sie przyda
darekaudi4 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Super opisik i pomysl teraz mam urlopik to moze u siebie cos takiego wyrezam
Tom A4 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 kiedys kupilem angielskie boczki od a4 i lampki zostaly ale widzialem sporo tych lampek na allegro
przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 dobry pomysl i bardzo dobrze ze zalozyles ori lampki z drzwi
Rekomendowane odpowiedzi