Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ESP a spalanie!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktos ma informacje czy wlaczenie lub wylaczenie esp wplywa na spalanie w a4 diesel 1,9 tdi 2003 r ?????????

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 20-04-2007, 11:23 ]

dodany do FAQ

Opublikowano

hm..... nie wydaje mi się by miało to wpływ chociaz .....

Opublikowano

Nie ma zadnego wplywu, chyba ze jest uszkodzne i caly czas ci cos tam kombinuje choc to chyba powinno byc czuc.

Opublikowano

maudia4, skąd takie pomysły powiedz mi proszę :question::lol::rotfl::bicz:

Opublikowano

wplywa

Opublikowano

Jak by nie patrzec obciaza silnik przez to moze to wplynac na spalanie , ale naprawde bedzie to minimum z minimum :wink:

Opublikowano
Jak by nie patrzec obciaza silnik przez to moze to wplynac na spalanie , ale naprawde bedzie to minimum z minimum :wink:

niby jak ?

Opublikowano

minimalnie zmniejsza. Kola nie buksuja, moc wykorzystywana jest w "niby" optymalny sposob

Opublikowano
wplywa

możesz uzasadnic swoją wypowiedź ??

Opublikowano
niby jak ?

Jak to jak... :twisted: mam na mysli prace ESP cos w stylu pracy wspomagania...tez obciaza silnik na pewno nie tak jak wspomaganie ale zawsze to cos :twisted:

Opublikowano

dobra koniec tych bzdur esp nie obciaza motoru,bo to zabawka elektryczna

dwa wplywa na spalanie :exclaim: chodz to bardziej zasluga ASR,poprostu jak ruszamy i jest poslizg kół obcinana jest dawka paliwa,zatem auto pali mniej niz na wylaczonym i tyle

Opublikowano
dwa wplywa na spalanie chodz to bardziej zasluga ASR,poprostu jak ruszamy i jest poslizg kół obcinana jest dawka paliwa,zatem auto pali mniej niz na wylaczonym

to tez napisalem 3 poty wyzej :cool:

[ Dodano: 20-04-2007, 11:12 ]

ciekawe teorie

Szewczenko7, nie kompromituj sie prosze, bo to wstyd dla moda :exclaim:

google, wikipedia i wszystkiego sie dowiesz :exclaim:

Opublikowano

Murzyn, tym postem przyznalem koledze racje no to z czego to zamieszanie bo nie rozumiem :question::lol:

ciekawe teorie

Wszystko jest OK :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...