Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFB] Po wizycie w Dynosoft :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seria

92b00ddf4aa4d2eam.jpg

Mod

159f3917810e94ecm.jpg

Opublikowano

A czemu nie trzymał serii? :mysli:

Opublikowano

do d*py mialem paliwo i brak tlenu w garazyku :gwizdanie:

Opublikowano

a jakiego masz coolera? fabrycznego?jesli tak-to po zmianie na frontmount'a sie zmieni-auto strasznie slabnie,jesli masz stockowego coolera,przy temperatrurach wyzszych niz 20 stopni ,juz czuc roznice w mocy...

Opublikowano

tak mam oryginalnego i to jest problemem,jak by byl wiekszy to by bylo lepiej.oryginalny cooler jest zasloniety halogenem :wallbash: :wallbash: :wallbash: jak na dworze goraco to moc slabnie,najlepiej jezdzi sie po nocy :evil:

Opublikowano

tylko zmiana coolera teraz Cie ratuje i moze korekta softu... :wink4:

Opublikowano

nic juz wiecej nie robie,starczy tych inwestycji,jak by na to nie patrzec to wlozylem juz w niego jakies 17000,jak to zliczylem przed chwila to az mnie glowa rozbolala :shocked:

Opublikowano

ja wyrzucilem ten dolot ,zeby byla wieksza cyrkulacja,wyciete otwory w nadkolu i sam widziales jaki byl efekt na zlocie,jak temperatura siegala 30 stopni,auto slabe,jak zwykle 1,8...

Opublikowano

tak mam oryginalnego i to jest problemem,jak by byl wiekszy to by bylo lepiej.oryginalny cooler jest zasloniety halogenem :wallbash:

A kierownice powietrza masz?

Opublikowano

mam ta kierownice,tylko ze ona w niczym nie pomaga a wrecz przeciwnie przeszkadza.zobacz sobie gdzie jest cooler a gdzie halogen.dolot lapie powietrze na odcinku jakis 7cm a reszta jest przyslonieta

Opublikowano

mam ta kierownice,tylko ze ona w niczym nie pomaga a wrecz przeciwnie przeszkadza.zobacz sobie gdzie jest cooler a gdzie halogen.dolot lapie powietrze na odcinku jakis 7cm a reszta jest przyslonieta

dlatego ja to wywalilem w cholere,ale przy wyzszych temperaturach-i tak to jest malo...