piotrcar Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 do d*py mialem paliwo i brak tlenu w garazyku :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 a jakiego masz coolera? fabrycznego?jesli tak-to po zmianie na frontmount'a sie zmieni-auto strasznie slabnie,jesli masz stockowego coolera,przy temperatrurach wyzszych niz 20 stopni ,juz czuc roznice w mocy...
piotrcar Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 tak mam oryginalnego i to jest problemem,jak by byl wiekszy to by bylo lepiej.oryginalny cooler jest zasloniety halogenem :wallbash: jak na dworze goraco to moc slabnie,najlepiej jezdzi sie po nocy
domjenick Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 tylko zmiana coolera teraz Cie ratuje i moze korekta softu...
piotrcar Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 nic juz wiecej nie robie,starczy tych inwestycji,jak by na to nie patrzec to wlozylem juz w niego jakies 17000,jak to zliczylem przed chwila to az mnie glowa rozbolala
MARIO-KASTA Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 to moze chociaz zdejmij obudowy pod silnikiem-mi pomoglo,ewent zrob dolot
domjenick Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 ja wyrzucilem ten dolot ,zeby byla wieksza cyrkulacja,wyciete otwory w nadkolu i sam widziales jaki byl efekt na zlocie,jak temperatura siegala 30 stopni,auto slabe,jak zwykle 1,8...
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 tak mam oryginalnego i to jest problemem,jak by byl wiekszy to by bylo lepiej.oryginalny cooler jest zasloniety halogenem A kierownice powietrza masz?
piotrcar Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 mam ta kierownice,tylko ze ona w niczym nie pomaga a wrecz przeciwnie przeszkadza.zobacz sobie gdzie jest cooler a gdzie halogen.dolot lapie powietrze na odcinku jakis 7cm a reszta jest przyslonieta
domjenick Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 mam ta kierownice,tylko ze ona w niczym nie pomaga a wrecz przeciwnie przeszkadza.zobacz sobie gdzie jest cooler a gdzie halogen.dolot lapie powietrze na odcinku jakis 7cm a reszta jest przyslonieta dlatego ja to wywalilem w cholere,ale przy wyzszych temperaturach-i tak to jest malo...
Rekomendowane odpowiedzi