kamosor Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja też się piszę - jeśli tylko nie okaże się, że kichę odwalają. Ma ktoś jakieś doświadczenia z Geko ? Ja wypowiedziałem się na ich temat w dziale ,,dobrzy chiptunerzy" i więcej nie zamierzam sobie nimi głowy zawracać.
aju Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 daj linka bo nie moge znalesc Twojej wypowiedzi w stercie tych napisów tam [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:15_________________________________________________znalazłem Ludzie się dziwią dlaczego poznaniacy jadą na program do Wrocławia lub WarszawyPonad dwa tygodnie temu wysłałem mejla do geko z zapytaniem o parę spraw (chodziło mi o coś więcej niż program) - zero odpowiedzi ,po paru dniach dzwonię - miła pani po odszukaniu mojego mejla informuje mnie że szef nie miał czasu ale jak będzie miał to mi odpisze.Do tej pory nie znaleźli czasu widocznie są bardzo zapracowani i nie ma co im przeszkadzać. Kto tak traktuje klijentów to jak potraktuje ich samochody ? ja jakoś nie mam z nimi problemu się kontaktować, ale zamiast pisać od razu dzwonię
kamosor Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 daj linka bo nie moge znalesc Twojej wypowiedzi w stercie tych napisów tam [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:15_________________________________________________znalazłem Ludzie się dziwią dlaczego poznaniacy jadą na program do Wrocławia lub WarszawyPonad dwa tygodnie temu wysłałem mejla do geko z zapytaniem o parę spraw (chodziło mi o coś więcej niż program) - zero odpowiedzi ,po paru dniach dzwonię - miła pani po odszukaniu mojego mejla informuje mnie że szef nie miał czasu ale jak będzie miał to mi odpisze.Do tej pory nie znaleźli czasu widocznie są bardzo zapracowani i nie ma co im przeszkadzać. Kto tak traktuje klijentów to jak potraktuje ich samochody ? ja jakoś nie mam z nimi problemu się kontaktować, ale zamiast pisać od razu dzwonię Gdybyś uważnie czytał to byś doczytał że ja też dzwoniłem-.
aju Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 też czytałem mimo to nie boję się tego, wszytko wiadać przy pracy, nie zmuszam Cię przecież żebyś coś u nich robił jeśli okaże się że chcą wgrać gotowce to to opiszę tu :>
kamosor Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 O zmuszaniu moglibyśmy mówić gdyby udało mi się z nimi skontaktować ( pomijam miłą sekretarkę ) , oczywiście skoro jestem z Poznania to zamiast wysuwać dalekoidące wnioski mogłem podjechać do nich i porozmawiać. Ale szczerze mówiąc mam naprawdę dość ludzi niesłownych i nierzetelnych. Ktoś znany na forum kiedyś w podobnym przypadku napisał ,że w takiej sytuacji to musieli by siedzieć przy kompie i tel. a nie robić samochody. Ale ja na ich stronie nie wyczytałem ,,nie odpowiadamy na mejle ,a rozmów tel. nie traktujemy serio" I jeszcze raz proszę nie bądźmy czyimś adwokatem jeśli nie znamy dokładnie całej sprawy. Przecież to forum jest chyba dla nas ludzi kochających swoje samochody i chcących dla nich jak najlepiej.
aju Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 dlatego jak najbardziej cenię sobię Twoją uwagę i wezmę na to poprawkę stając u nich na rolkach
rafi_a4 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 napiszcie jak juz bedzie po wszystkim - jakie wrazenia z jazdy
drzewko23 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam je też jestem chętny na zawirusowanie mojego TDI. Ogolnie jedno auto już tam chipowałem leona 1,9TDI i wyszło im 190 PS. CO prawda auto mialem tylko 3 miesiące bo mi panda wyjechałą na czołówkę ale ogolnie złego zdania nie moge powiedzieć o GEKO. Wykres był bardzo ładniutki. Jedyne co mnie zastanawialo gdyż miałem zamontowany wskaźnik doładowania to przy dodawaniu gazu pierw turbina (ciśnienie) wędrowała w okolice 2 barów po czym spadała do ok 1,8. Tak sie zawsze zastanawialem czy to normalne za kazdym razem gdy gaz był podłodze
aju Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dopisywać do listy? i czy 75ka daje się czipować?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 12:40_________________________________________________Lista. 1. aju 2. JohnyPixel 3. stuwa 4. drzewko23 5. ...
drzewko23 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Może uda mi się znaleść jeszcze jedną osobą na wirusa - dam znać najszybciej jak to będzie możliwe
aju Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ok ja też mam jedną wstępnie chętną, tyle że z bmw 2.0d :gwizdanie:
spawacz5 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam! Ja byłbym chętny na takiego chipa tylko że jestem teraz w Norwegii i wracam 14 września. Czy wiadomo ile ta firma może wycisnąć z 1.8T AEB ??? Kiedy byśmy jechali ???
aju Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 poszukaj na forum ile można z 1,8T chipem, myślę że 170-180koni jest osiągalne Termin do dogadania między nami [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 13:34_________________________________________________no panowie, nikt nie odpadł nie wypadł? trzeba sie juz konkretnie zgadac
dyrdan Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 koledzy i jak z tym chip-em jak nie za późno to bym się podłączył a jak nie to może są nowi chętni ????
JohnyPixel Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 dyrdan W najgorszym wypadku wskoczysz na moje miejsce, bo ze względów finansowych nie wiem czy nie będe zmuszony odłożyć modyfikacji na później :///
dyrdan Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 oki ale jakis konkretny termin bo jakos nic nie idzie do przodu
aju Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 nic nie idzie bo czekałem na ostatnią osobę wieczorem wyślę pw do każdej osoby z info czy jest dalej za tematem i wtedy umawiam termin z geko, odpowadający każdemu
dyrdan Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 oki mam nadzieję że się łapię ...? czekam na info pozdro
aju Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Lista. 1. aju 2. JohnyPixel 3. stuwa 4. drzewko23 5. dyrdan dyrdan a jakie ty masz auto i jaki silnik
dyrdan Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ja skromniutko A3, 1,9 TDI, 2007, 105KM damy radę ?
Rekomendowane odpowiedzi