Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grupowy chip + hamownia Geko Cars, Poznań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też się piszę - jeśli tylko nie okaże się, że kichę odwalają. Ma ktoś jakieś doświadczenia z Geko ?

Ja wypowiedziałem się na ich temat w dziale ,,dobrzy chiptunerzy" i więcej nie zamierzam sobie nimi głowy zawracać.

Opublikowano

daj linka bo nie moge znalesc Twojej wypowiedzi w stercie tych napisów tam :mysli:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:15_________________________________________________znalazłem :decayed:

Ludzie się dziwią dlaczego poznaniacy jadą na program do Wrocławia lub Warszawy

Ponad dwa tygodnie temu wysłałem mejla do geko z zapytaniem o parę spraw (chodziło mi o coś więcej niż program) - zero odpowiedzi ,po paru dniach dzwonię - miła pani po odszukaniu mojego mejla informuje mnie że szef nie miał czasu ale jak będzie miał to mi odpisze.Do tej pory nie znaleźli czasu widocznie są bardzo zapracowani i nie ma co im przeszkadzać.

Kto tak traktuje klijentów to jak potraktuje ich samochody ?

ja jakoś nie mam z nimi problemu się kontaktować, ale zamiast pisać od razu dzwonię :decayed:

Opublikowano

daj linka bo nie moge znalesc Twojej wypowiedzi w stercie tych napisów tam :mysli:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:15_________________________________________________znalazłem :decayed:

Ludzie się dziwią dlaczego poznaniacy jadą na program do Wrocławia lub Warszawy

Ponad dwa tygodnie temu wysłałem mejla do geko z zapytaniem o parę spraw (chodziło mi o coś więcej niż program) - zero odpowiedzi ,po paru dniach dzwonię - miła pani po odszukaniu mojego mejla informuje mnie że szef nie miał czasu ale jak będzie miał to mi odpisze.Do tej pory nie znaleźli czasu widocznie są bardzo zapracowani i nie ma co im przeszkadzać.

Kto tak traktuje klijentów to jak potraktuje ich samochody ?

ja jakoś nie mam z nimi problemu się kontaktować, ale zamiast pisać od razu dzwonię :decayed:

Gdybyś uważnie czytał to byś doczytał że ja też dzwoniłem-.

Opublikowano

też czytałem :) mimo to nie boję się tego, wszytko wiadać przy pracy, nie zmuszam Cię przecież żebyś coś u nich robił :naughty: jeśli okaże się że chcą wgrać gotowce to to opiszę tu :>

Opublikowano

O zmuszaniu moglibyśmy mówić gdyby udało mi się z nimi skontaktować ( pomijam miłą sekretarkę ) , oczywiście skoro jestem z Poznania to zamiast wysuwać dalekoidące wnioski mogłem podjechać do nich i porozmawiać. Ale szczerze mówiąc mam naprawdę dość ludzi niesłownych i nierzetelnych. Ktoś znany na forum kiedyś w podobnym przypadku napisał ,że w takiej sytuacji to musieli by siedzieć przy kompie i tel. a nie robić samochody. Ale ja na ich stronie nie wyczytałem ,,nie odpowiadamy na mejle ,a rozmów tel. nie traktujemy serio" I jeszcze raz proszę nie bądźmy czyimś adwokatem jeśli nie znamy dokładnie całej sprawy. Przecież to forum jest chyba dla nas ludzi kochających swoje samochody i chcących dla nich jak najlepiej. :hi:

Opublikowano

dlatego jak najbardziej cenię sobię Twoją uwagę i wezmę na to poprawkę stając u nich na rolkach :naughty::hi:

Opublikowano

napiszcie jak juz bedzie po wszystkim - jakie wrazenia z jazdy

Opublikowano

Witam je też jestem chętny na zawirusowanie mojego TDI.

Ogolnie jedno auto już tam chipowałem leona 1,9TDI i wyszło im 190 PS. CO prawda auto mialem tylko 3 miesiące bo mi panda wyjechałą na czołówkę ale ogolnie złego zdania nie moge powiedzieć o GEKO. Wykres był bardzo ładniutki.

Jedyne co mnie zastanawialo gdyż miałem zamontowany wskaźnik doładowania to przy dodawaniu gazu pierw turbina (ciśnienie) wędrowała w okolice 2 barów po czym spadała do ok 1,8. Tak sie zawsze zastanawialem czy to normalne za kazdym razem gdy gaz był podłodze

Opublikowano

dopisywać do listy?

i czy 75ka daje się czipować?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 12:40_________________________________________________Lista.

1. aju

2. JohnyPixel

3. stuwa

4. drzewko23

5. ...

Opublikowano

ok :naughty::good:

ja też mam jedną wstępnie chętną, tyle że z bmw 2.0d :gwizdanie:

Opublikowano

Witam!

Ja byłbym chętny na takiego chipa tylko że jestem teraz w Norwegii i wracam 14 września. Czy wiadomo ile ta firma może wycisnąć z 1.8T AEB ??? Kiedy byśmy jechali ??? :a4fan:

Opublikowano

poszukaj na forum ile można z 1,8T chipem, myślę że 170-180koni jest osiągalne

Termin do dogadania między nami :)[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 13:34_________________________________________________no panowie, nikt nie odpadł nie wypadł?

trzeba sie juz konkretnie zgadac :good:

Opublikowano

koledzy i jak z tym chip-em jak nie za późno to bym się podłączył

a jak nie to może są nowi chętni ????

Opublikowano

dyrdan

W najgorszym wypadku wskoczysz na moje miejsce, bo ze względów finansowych nie wiem czy nie będe zmuszony odłożyć modyfikacji na później :///

Opublikowano

nic nie idzie bo czekałem na ostatnią osobę :naughty:

wieczorem wyślę pw do każdej osoby z info czy jest dalej za tematem i wtedy umawiam termin z geko, odpowadający każdemu :)

Opublikowano

Lista.

1. aju

2. JohnyPixel

3. stuwa

4. drzewko23

5. dyrdan

dyrdan a jakie ty masz auto i jaki silnik :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...