Tomek_rudy 0 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Kochani potrzebuje schemat drzwi od kierowcy A4 B6 AWX opisze swój problem może pomożecie. Dzisiaj naprawiałem szybę elektryczną w drzwiach od kierowcy ,miałem poprzerywane kabelki miedzy drzwiami a belką ,polutowałem i zaizolowałem kable. Szyby naprawione ale pojawił się dziwny problem przy zamykaniu centralnego zamka w drzwiach ,alarm zaczął mi trzykrotnie pikać (informuje że drzwi są otwarte) natomiast na zegarach pokazuje prawidłowo jak są zamknięte to tak pokazuje a jak otwieram to pokazuje ze są otwarte. VAG pokazał błąd 01331 Sterownik drzwi kierowcy J386 Tak naprawdę to nie wiem co ten kod znaczy i nie wiem co nie styka Link to comment Share on other sites More sharing options...
powaguspisz 2 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Witam Panowie Widzę stary temat nie chcąc zakładać ponownie kolejnego wyszukałem ale tylko to. Zabieram się za drzwi u siebie od kierowcy B6 ale jest tam tyle rozkręcania wcześniej tego nie robiłem i pytanie czy jest gdzies na forum schemat jakiś jak ktoś rozbierał je. Nie chcę nic połamać uszkodzić wolał bym to zrobić z jakimś rysunkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikos 78 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Jest opisany demontaż tapicerki w dziale zrób to sam. Poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasfenix 0 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 (edited) Kochani potrzebuje schemat drzwi od kierowcy A4 B6 AWX opisze swój problem może pomożecie. Dzisiaj naprawiałem szybę elektryczną w drzwiach od kierowcy ,miałem poprzerywane kabelki miedzy drzwiami a belką ,polutowałem i zaizolowałem kable. Szyby naprawione ale pojawił się dziwny problem przy zamykaniu centralnego zamka w drzwiach ,alarm zaczął mi trzykrotnie pikać (informuje że drzwi są otwarte) natomiast na zegarach pokazuje prawidłowo jak są zamknięte to tak pokazuje a jak otwieram to pokazuje ze są otwarte. VAG pokazał błąd 01331 Sterownik drzwi kierowcy J386 Tak naprawdę to nie wiem co ten kod znaczy i nie wiem co nie styka Sorry za mega odkop. Rozwiązałeś ten problem? U mnie po naprawie kabli w drzwiach jest to samo. Edited August 27, 2016 by lukasfenix Link to comment Share on other sites More sharing options...
throne 0 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 (edited) Też mi został ten błąd, ale wszystko działa wiec nie zwracam na niego uwagi Btw. Czytałem gdzieś że błąd może powodować zamek w drzwiach pasażera. Edited August 29, 2016 by throne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts