ghostRaider 0 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Witam Przeglądając elektrykę mojego auta natknąłem się na nie podłączoną wtyczkę, znajdowała się ona tuz pod stacyjka. http://yfrog.com/7gwtyczkaj Nie znalazłem miejsca w które można by ja podpiąć, ale ze to drobniutka wtyczka to podejrzewam ze powinna być gdzieś przy zegarach. Orientuje się ktoś może co to i do czego służy ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio 8 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 na zdjęciu widać, że ktoś tam chyba coś zmostkował Link to comment Share on other sites More sharing options...
f16mysliwiec 1 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Wygląda jak wtyczka od fisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostRaider 0 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 No czyli tak jak myślałem. Teraz pytanie czemu ma służyć to zmostkowanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f16mysliwiec 1 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 No czyli tak jak myślałem. Teraz pytanie czemu ma służyć to zmostkowanie ? rezepnij to sie dowiesz;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemciotorun 3 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 nawet jak ten mostek ma tak zostac to zaizoluj to zeby gdzies z masa sie nie zwarlo bo niewiadomo co to, zeby czegos nie popsuc, widze ze masz spore problemy z nie podlaczonymi wtyczkami itp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f16mysliwiec 1 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 z POSTOW JAKIE WCZESNIEJ PISALES widać ze ktos wyjol licznik z fisem i czujniki porozpinal kupuj licznik i będzie git a manetkę masz z guzikami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostRaider 0 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Manetki są bez guzików. Tak mam problem z porozpinanymi wtyczkami, wczoraj znalazłem jeszcze jedna od świateł cofania - no ale to już naprawione. Wracając do tej wtyczki to chyba jest opcja żeby ja podpiąć ? Wskaźniki mam takie jakie powinny być w B5 w moim roczniku (Tak mi się przynajmniej wydaje). Rzeczywiście nie działa na nich parę rzeczy np na samym dole po środku są dwa liniowe wyświetlacze - na nich nigdy nic się nie pokazuje. Nie wiem tez czy to normalne ale po przekręceniu kluczyka po lewej stronie zegara nie zapalają mi się żadne kontrolki - jedynie grzanie świec żarowych na pól sekundy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemciotorun 3 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 a na tych liniowych wyswietlaczach nie pokazuje ci sie temperatura zewnetrzna? a po przekreceniu nie zapala ci sie jeszcze lampka od imm i gasnie po chwili? moze ktos mial problem z immo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostRaider 0 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Nie temperatura się nie wyświetla, immo tez nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemciotorun 3 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 no to mozesz zaczac szukac, czujnik od temperatury zewnetrznej to ten co Ci pisalem w innym poscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
f16mysliwiec 1 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 kupm licznik z fisem z tego rocznika i ebdzie wszytko dzialac jak talala;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrogal 3 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Wygląda jak wtyczka od fisa wtyczka od FISa ma 20 PIN ta ma 12 :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts