Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nawałnica - trąba powietrzna nad dolnośląskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam koledzy wasze dachy? W Legnicy na moich oczach łamało drzewa, dachówkami waliło ze wszystkich stron a smietniki latały w powietrzu.. w ostatniej chwili przestawiłem A4ke ratujac ja przed dachowkami, ławami kominiarskimi i innymi dziwnymi rzeczami.. gdyby wiatr wiał w inna strone to miałbym na dachu wieloletniego kasztanowca... :confused4: niestety nie wszyscy mieli tyle szczescia, pelno przywalonych aut widzialem na ulicach.. jedni załamani inni uhahani z piłami w rekach szykują sobie drewno na opał :)

zdjcie033d.th.jpgzdjcie035x.th.jpgzdjcie037a.th.jpg

Opublikowano

U nas w Stolicy na ochocie zapowiadało się grożnie ... ale jak zwykle błysk grzmot pare minut deszczu i po nawałnicy ( moja piękna stoi trzy piętra pod ziemią na parkingu zamkniętym nic jej nie będzie chyba że zaleje garaże ) :polew:

Ale nie zazdroszcze Wam Koledzy i może Koleżanki z Dolnośląskiego ...

Trzymajcie się sucho . Pzdr PIXI :good:

w tvn 24 pokazują co działo się w Legnicy ( ja pie**ole) :jaaaaa:

Opublikowano

W Dęblinie wydawało się, że będzie konkretna nawałnica. Jak tylko zorientowałem się, że zaczyna wiać to sp@^#& do domu tylko się za mną kurzyło ale na szczęście burza przeszła jakoś bokiem. Współczuję osobom z Dolnośląskiego :disgust:

Opublikowano

ja na szczęście przespałem ta nawałnicę a autko stało bezpiecznie z daleka od drzew i innych rzeczy które mogłyby znaleźć się na moim aucie.

Natomiast jak jechałem ok 21 do miasta ( wrocław) to jakaś tragedia była, drzewa na drodze pozaykane ulice trakcje pozrywane - koszmar

Opublikowano

W Dęblinie wydawało się, że będzie konkretna nawałnica. Jak tylko zorientowałem się, że zaczyna wiać to sp@^#& do domu tylko się za mną kurzyło ale na szczęście burza przeszła jakoś bokiem. Współczuję osobom z Dolnośląskiego :disgust:

Pozdro ziomek z Dęblina :good:

We Wrocławiu powiało dosyć mocno. Połamało trochę gałęzi. Przez chwilę tylko był armagedon :kox:

Opublikowano

Chcecie hardcore'u to zapraszam na przechadzkę po kurva byłym parku... :wallbash: Niewiele z niego zostało.

Do tego cała główna ulica w dachówkach, pozrywane dachy z kominami, auta z powbijanymi w dachy i maski dachówkami i kawałkami drzew - zwyczajna porażka.

Sąsiadowi wyje...o z Yaris'a zderzak (razem z sąsiadującym śmietnikiem), który popieprzał na wysokości 1 piętra i mojego balkonu :shocked: a drugą Corollę przywaliło drzewko, którego notabene miasto nie zgodziło się wyciąć, pomimo pisanych próśb...

Światło odzyskałem dopiero przed 15 minutami.

Współczuję ludziom, którzy zostali bez dachu nad głową... ;(

Opublikowano
  • Autor

w miejscu gdzie chce stawiac garaż leży wlasnie pol ogromnego kasztanowca.. dobrze ze sie nie pospieszylem z budowa

Opublikowano

...ja wczoraj rozmawialem z siostra i jak szla z pracy "wroclawska",kolo "parkowej" zaczelo wiac i musiala sie zlapac drzwi od cukierni kolo "W-Zki" ,bo malo jej nie porwalo,ale do sklepu wejsc nie mogla,bo wiatr nie pozwalal,dopiero babka ze sklepu wciagnela ja do srodka,a zaraz po tym w tym miejscu ,gdzie stala-spadlo kilkanascie dachowek,bloto i piach fruwal wszedzie,nie liczac polamanych galezi i smietnikow-jak zobaczylem zdjecie "alejki na "parkowej",gdzie mieszkalem-to oslablem,ale park...ja pier***e,nic nie zostalo z tych drzew...