mastacrx Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Czy daszek na tylnej klapie jest oryginalnym elementem czy nie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e1da4a0404d9b7f.html
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jako originał występował tylko w wersji RS4 Ale ze znalezieniem go w uzywkach troche Ci sie zejdzie, ja zwątpiłem i kupiłem laminat polakierowany od roku i nie widać zbytnio zmeczenia materiału, jedyne co mnie drażni że mechanik który mi to przyklejał nie rozprowadził równomiernie kleju do szyb i jak sie przyjrzysz dobrze na żywo to idac miejsca gdzie klej był położony a tak poza tym nie narzekam
FAZY Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Akurat ja mam zwykłą wersję nadwozia i u mnie też jest taki daszek na tylnej klapie ,więc nie tylko były one w esach
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Akurat ja mam zwykłą wersję nadwozia i u mnie też jest taki daszek na tylnej klapie ,więc nie tylko były one w esach Ale kupowałeś taką z salonu??
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Akurat ja mam zwykłą wersję nadwozia i u mnie też jest taki daszek na tylnej klapie ,więc nie tylko były one w esach tez mi się wydaje ze mozna sobie było taki daszek dokupić jako opcje przy zamawianiu nowego w salonie :gwizdanie: Cena w ASO ok 950 zł :gwizdanie: numer katalogowy 8D9 071 640 AK
ykk Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jako originał występował tylko w wersji RS4 Ale ze znalezieniem go w uzywkach troche Ci sie zejdzie, ja zwątpiłem i kupiłem laminat polakierowany od roku i nie widać zbytnio zmeczenia materiału, jedyne co mnie drażni że mechanik który mi to przyklejał nie rozprowadził równomiernie kleju do szyb i jak sie przyjrzysz dobrze na żywo to idac miejsca gdzie klej był położony a tak poza tym nie narzekam Na zdjeciach jest eSa
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 No nic moze macie racje, ale w uzywkach to niezły towar deficytowy
ykk Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak kazda czesc z eSy ereSy Ja bym kupil jakiejs dobrej jakosci laminat. Bo i tak ten daszek nie jest narazony na uszkodzenie tak jak np zderzaki czy progi
Bloodhound Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witajcie, co to znaczy dobrej jakosci? ile trzeba wydać zeby byc pewnym ze ma sie "dobrą" jakosc? Jakis link moze? pozdrawiam, Marcin
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witajcie, co to znaczy dobrej jakosci? ile trzeba wydać zeby byc pewnym ze ma sie "dobrą" jakosc? Jakis link moze? pozdrawiam, Marcin Ja u siebie mam założony najtańszy z alegro za 70-80zł jakos, jezdzi sobie juz 1,5 roku i nic z nim sie nie dzieje, jakby co fotki w w linku w podpisie
Bloodhound Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 @Kowi87 ładnie, ładnie tylko ciut mała cos mi sie wydaje. Czy ori od RS4 tez jest taka skromna? Koledzy co wy na to: http://www.a4-freunde.com/forum/topic,76090.msg713831/#msg713831 Znacie moze producenta? szerokosci, Marcin
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 No duża nie jest ale w sumie tam płetwa nie potrzebna RS też ma ją niezbyt długą http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=3&t=24792
Rekomendowane odpowiedzi