Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Bry Zdecydowałem się wcisnąć do mojej Niuńki skórę I tutaj mam dylemat bo do wyboru mam jasną - białą/kremową normalne fotele i bez elektryki (bez boczków) i czarne kubełki podgrzewane (również bez boczków). Co byście do mojego dupowozu wybrali? Dodam że boczki i podłokietnik chcę dać do obicia w jakiś inny kolor Jeżeli padnie wybór na czarną to reszta będzie czerwonaa dekory na dniach maluje w czarny połysk :gwizdanie: Pozdrawiam!
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l a podłokietnik i boczki obijamy w czerwień? Ja bym wszystko zrobił w czerni :gwizdanie: fakt, mam zboczenie na punkcie czarnego koloru wnętrza
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Autor hmm... no ja mam taką wizję żeby zrobić coś wyróżniającego się i zarazem dodającego agresji poza tym jak laska wsiądzie to od razu będzie wiadomo o co chodzi [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:35_________________________________________________poza tym nie zleje się to wnętrze przy czarnych dekorach, czarnych boczkach, czarnej skórze? bo podsufitka i jej elementy też pójdą w czerń
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l ja bym brał czerń bo są to kubełki, ale resztę też bym dał obić na czarno, czerwony to tak bardziej do bmw podchodzi, tzn. czarne z czerwonym... ale znów jak walniesz na czarno, to dekory muszą być albo czarne odznaczające się albo inne
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Autor Pucek a Ty każdy mój wątek śledzisz? No ja też bardziej skłaniam się ku czerni z tym że co z tymi boczkami? może białe?
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l a podłokietnik i boczki obijamy w czerwień? Ja bym wszystko zrobił w czerni :gwizdanie: fakt, mam zboczenie na punkcie czarnego koloru wnętrza jestem takiego samego zdania
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Pucek a Ty każdy mój wątek śledzisz? No ja też bardziej skłaniam się ku czerni z tym że co z tymi boczkami? może białe? tylko czarne, a tak w ogóle to chyba Ty zakładasz wątki tam gdzie ja patrzę
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Ja bym wybrał czarne kubełki podgrzewane... Reszta albo też w czerni albo tak jak myślisz troszkę czerwieni nie zaszkodzi...
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Autor No dobra przekonaliście mnie - idę w czerń Nie orientuje się ktoś gdzie na śląsku obijają skórką? ile im to zajmuje? i na co mam się cenowo przygotować?
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l No dobra przekonaliście mnie - idę w czerń Nie orientuje się ktoś gdzie na śląsku obijają skórką? ile im to zajmuje? i na co mam się cenowo przygotować? Szkoda, że dzień wcześniej o tym nie pisałeś. Wiem, że na giełdzie jest jakiś spec od tego. Postaram się odszukać do niego nr i wtedy wyślę Ci na PRIV. Mój kumpel robił coś takiego u niego.
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l Autor oook będe bardzo wdzięczny w takim razi poza tym jak do Sedana pasuje skóra z Avanta? pasuje plug&play czy nie wejdzie?
Opublikowano 2 Sierpnia 200916 l oook będe bardzo wdzięczny w takim razi poza tym jak do Sedana pasuje skóra z Avanta? pasuje plug&play czy nie wejdzie? Prawdopodobnie tylna kanapa bedzie miała mocowania nieco inne niz w sedanie(tak jest w opcji przekładki z polifta do przedlifta) a fotele pasuja podsufitke obszyj sobie alcantarą
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l Autor spoko to wygląda bez ściemy i z jasnymi boczkami i podsufitką... ale u mnie wszystko to idzie w czerń [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 12:43_________________________________________________hmm.. Kowi ale będzie to szło zamontować jak tam coś ponaginam ewentualnie? :gwizdanie: Czy rozmiarami się różnią? Ta podsufitka wypas :kox:
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l Te mocowania były tylko nieznacznie w innej pozycji, wiec mysle że jak byś troche poprzerabiał to moze i by wyszło, ój znajomy darował sobie sprawe z przeróbką :gwizdanie:
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l tzn Kowi co chcesz powiedzieć przez to że darował sobie? Sprzedawałem kumplowi moje stare welury do sedana z 96r zabrał wszystko, lecz tylne dokładniej oparcie nie pasowało mocowaniami, i nie chciało mu sie z tym rzeźbic wiec kanapa wróciła z powrotem :gwizdanie:
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l Ja obszywalem, siedzenia i boczki w Wadowicach gosciu fachowo to robi nie jest bardzo drogi