Pavlo1979 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam wszystkich , Mam chyba nietypowe pytanie bo nie udało mi się znaleźć nic na ten temat na forum, mam Audi A4 B6 z 2004r.(bi-ksenon) i wczoraj właśnie mój lewy ksenon zaczął świecić jakimś dziwnym kolorem, jakby pomarańczowy przechodzący w czerwony, czy może ktoś z Was spotkał się już z podobnym problemem i wie jak go rozwiązać, serdecznie pozdrawiam
Pavlo1979 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 okioki, tylko co się wymienia w ksenonie bo chyba nie całą lampę a tylko jakieś jej elementy??nie mam pojęcia dopiero uczę się tego samochodu
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 okioki, tylko co się wymienia w ksenonie bo chyba nie całą lampę a tylko jakieś jej elementy??nie mam pojęcia dopiero uczę się tego samochodu tak jak napisał Marcin.... żarnik i u Ciebie D1S
Cuber Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 okioki, tylko co się wymienia w ksenonie bo chyba nie całą lampę a tylko jakieś jej elementy??nie mam pojęcia dopiero uczę się tego samochodu najlepiej wymien odrazu 2 żarniki !
Rekomendowane odpowiedzi