Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nie wylogowalem sie nie ma glupich :decayed: http://tinyurl.com/mtarxl :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 do rana czekamy "Witam. Niestety jest problem z bazą i musze ją zresetować - wyloguj sie i czekamy aż wszyscy inni sie wylogują bo to jest niezbędne do tego by zrobić porządek z bazą... Jesli wszystko pojdzie ok to jutro rano wszystko powinno wrócic do normy. pozdr " także miłej nocki
Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Gdzie te informacje sie pojawiaja?
Allcon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No niestety napotkaliśmy kolejny błąd ale tak to już bywa z prototypami... Musze zatrzymać i zresetować grę. Wszystkie staty zostaną więc się nie martwcie. Gorzej, że do tego resetu muszą się wszyscy wylogować i mam nadzieję że to długo nie potrwa... Przepraszam za utrudnienia ale robię co mogę... pozdr
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jutro rano jak wejde na kompa a jest to wcześnie to pewnie będe bez kasy i samochodu po czyszczeniu bazy
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 u mnie w mailu... bo pytałem o LVL'e...
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no to mam chwile aby sie z roboty urwać i jechać spokojnie do domu
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no to mam chwile aby sie z roboty urwać i jechać spokojnie do domu nie rób tego.... za 2 minuty właczają :polew:
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 siedzę jak na gwoździach i teraz nie wiem czy mam jechać do domu i włączyć kompa w domu o której włączycie bo chyba jestem uzależniony :kox: :kox:
slaweq Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 siedzę jak na gwoździach i teraz nie wiem czy mam jechać do domu i włączyć kompa w domu o której włączycie bo chyba jestem uzależniony :kox: :kox: :polew: :polew:
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no to pomału będe zmykał na chate ale tak szybciutko bo daleko nie mam jakieś 10 kilosów 7 minut i bede w domu
WiesiekM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja mam z pracy do domu 3 minuty :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja mam z pracy do domu 3 minuty :gwizdanie: ja mam z pracy do domu 0 min :gwizdanie:
WiesiekM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dla mnie dom, to dom, a praca, to praca. Nie wyobrażam sobie pracy w domu.
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jutro rano jak wejde na kompa a jest to wcześnie to pewnie będe bez kasy i samochodu po czyszczeniu bazy W sensie ze mycie i sprzatanie wnetrza.... to ja sie pisze bo moja bryczka juz troche sie napracowala.... [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 22:58_________________________________________________ no to pomału będe zmykał na chate ale tak szybciutko bo daleko nie mam jakieś 10 kilosów 7 minut i bede w domu Bylem tam w Twoich rejonach ostatnio bo w sedziejowicach bylem i nie zaprosiles na grilla nawet.... [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 23:00_________________________________________________ Ja mam z pracy do domu 3 minuty :gwizdanie: ja mam z pracy do domu 0 min :gwizdanie: Przyjmujesz klientow w domu... tak jak Miron... :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi