Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do rana czekamy

"Witam. Niestety jest problem z bazą i musze ją zresetować - wyloguj sie i czekamy aż wszyscy inni sie wylogują bo to jest niezbędne do tego by zrobić porządek z bazą... Jesli wszystko pojdzie ok to jutro rano wszystko powinno wrócic do normy. pozdr "

także miłej nocki :hi:

Opublikowano

Gdzie te informacje sie pojawiaja?

Opublikowano

a to se popałeczkowałem :polew: :polew:

Opublikowano

No niestety napotkaliśmy kolejny błąd ale tak to już bywa z prototypami... Musze zatrzymać i zresetować grę. Wszystkie staty zostaną więc się nie martwcie. Gorzej, że do tego resetu muszą się wszyscy wylogować i mam nadzieję że to długo nie potrwa... Przepraszam za utrudnienia ale robię co mogę... pozdr

Opublikowano

jutro rano jak wejde na kompa a jest to wcześnie to pewnie będe bez kasy i samochodu po czyszczeniu bazy :polew:

Opublikowano

nie można się zalogować :mysli:

Opublikowano

Poszedl logout..

Opublikowano

u mnie w mailu... bo pytałem o LVL'e...

Opublikowano

no to mam chwile aby sie z roboty urwać i jechać spokojnie do domu

Opublikowano

no to mam chwile aby sie z roboty urwać i jechać spokojnie do domu

nie rób tego.... za 2 minuty właczają :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja tez sie juz wylogowałem :hi:

Opublikowano

siedzę jak na gwoździach :decayed: i teraz nie wiem czy mam jechać do domu i włączyć kompa w domu o której włączycie bo chyba jestem uzależniony :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

siedzę jak na gwoździach :decayed: i teraz nie wiem czy mam jechać do domu i włączyć kompa w domu o której włączycie bo chyba jestem uzależniony :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to pomału będe zmykał na chate ale tak szybciutko bo daleko nie mam jakieś 10 kilosów 7 minut i bede w domu :polew:

Opublikowano

Ja mam z pracy do domu 3 minuty :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam z pracy do domu 0 min :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Dla mnie dom, to dom, a praca, to praca. Nie wyobrażam sobie pracy w domu.

Opublikowano

dobra panowie ja zmykam :decayed:

Opublikowano

jutro rano jak wejde na kompa a jest to wcześnie to pewnie będe bez kasy i samochodu po czyszczeniu bazy :polew:

W sensie ze mycie i sprzatanie wnetrza.... to ja sie pisze bo moja bryczka juz troche sie napracowala.... :P

[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 22:58_________________________________________________

no to pomału będe zmykał na chate ale tak szybciutko bo daleko nie mam jakieś 10 kilosów 7 minut i bede w domu :polew:

Bylem tam w Twoich rejonach ostatnio bo w sedziejowicach bylem i nie zaprosiles na grilla nawet.... :foch:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 23:00_________________________________________________

ja mam z pracy do domu 0 min :gwizdanie: :kox:

Przyjmujesz klientow w domu... tak jak Miron... :polew: :oklaski: