KreniO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Panowie, jak w temacie. Oglądam często oferty audi a4 avant z 2006 roku, trafiaja się różne obudowy, która to która. Lewa BLB? Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam.
ArkadiuS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 lewa to BLB, ale czy tylko to niech się wypowiedzą posiadacze innych motorów
augustA4 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 lewa to BLB. z tego co oglądałem to tylko takie obudowy silnika były w BLB
rav Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A nie prościej jst sprawdzić model silnika na wlepce która jest w bagażniku ?
augustA4 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 koledze pewnie chodzi o to jak ogląda ogłoszeniaw necie gdzie pokazana jest tylko otwarta maszka silnika. Oczywiście że mozna sprawdzic to na wlepce lub obudowie paska rozrządu.
turdzi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Lewa to BLB , BRE , BRD prawa to jednowalkowe BPW - zawsze masz nalepke na obudowie rozrzadu
KreniO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 koledze pewnie chodzi o to jak ogląda ogłoszeniaw necie gdzie pokazana jest tylko otwarta maszka silnika. Oczywiście że mozna sprawdzic to na wlepce lub obudowie paska rozrządu. Tak, właśnie chodziło mi o poznanie na odległość po obudowie np: w ogłoszeniu, rozumiem, że po wlepce to podstawa, ale trochę się przegląda tych ogłoszeń i chciałem wiedzieć jak to jest z tymi obudowami. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi