bobic Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witajcie, jestem ciekaw, czy jest mozliwosc zamontowania relignu dachowego z B8 do B7 ? Oczywiscie mowimy o Avancie Nowe relingi sa zdecydowanie ladniejsze od tych starszych, ktore sa wyzsze i bardziej odstajace
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie wiem jak Ty ale ja jestem zwolennikiem zasady to co dla B8 niech będzie dla B8, a analogicznie z B7. Z drugiej strony B8 ma specyficzne nadwozie, linie i rysy bryły - odbiega ona od naszych profili - wnioskuje ze relingi tez by wyglądały jak z "Koziej d... trąbka". Ale to kwestia gustu... Z miła chęcią zobaczę zdjęcia jak wyrezasz.....
Wąski Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nie wiem jak Ty ale ja jestem zwolennikiem zasady to co dla B8 niech będzie dla B8, a analogicznie z B7. Z drugiej strony B8 ma specyficzne nadwozie, linie i rysy bryły - odbiega ona od naszych profili - wnioskuje ze relingi tez by wyglądały jak z "Koziej d... trąbka". Ale to kwestia gustu... Z miła chęcią zobaczę zdjęcia jak wyrezasz.....
kepasa Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie, jestem ciekaw, czy jest mozliwosc zamontowania relignu dachowego z B8 do B7 ? Oczywiscie mowimy o Avancie Nowe relingi sa zdecydowanie ladniejsze od tych starszych, ktore sa wyzsze i bardziej odstajace podoba mi się Twój pomysł.... jeśli to zrobisz , chylę czoło...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nie wiem jak Ty ale ja jestem zwolennikiem zasady to co dla B8 niech będzie dla B8, a analogicznie z B7. Z drugiej strony B8 ma specyficzne nadwozie, linie i rysy bryły - odbiega ona od naszych profili - wnioskuje ze relingi tez by wyglądały jak z "Koziej d... trąbka". Ale to kwestia gustu... Z miła chęcią zobaczę zdjęcia jak wyrezasz..... Dziękuję Robert za akceptację
Rekomendowane odpowiedzi