kudalty66 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 witam wszystkich wczoraj podnosiłem autko na lewarku i po postawieniu na ziemie i włączeniu świateł moje ksenony opusciły sie jak najdalej mozna a teraz swieca tuz przed zderzak, jezdzic w nocy sie nie da!!!! Domyslam sie ze to czujnik poziomu zawieszenia padł??? stąd moje pytanie gdzie on sie znajduje i jak go zdiagnozować???? Dzieki za info, pozdro
GRazny Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 na amortyzatorze... może ci autko spadło z tego podnośnika
kudalty66 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 na amortyzatorze... może ci autko spadło z tego podnośnika na amortyzatorze????? którym, z tylu napewno niema, bo je wymienialem jakies pol roku temu??? a tak nawiasem to kiedys wjechałem w duza dziure może to mialo jakis wplyw???[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 22:27_________________________________________________usterka zlokalizowana, czujnik który jest posrodku auta przy tylnej belce urwał sie z mocowania, trzeba przymocowac, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi