Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Kontrolka Air bag świeci po uderzeniu w klakson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dzisiaj wracałem sobie do domu i na skrzyżowaniu jakiś koleś przede mną chyba zasnął za kierownicą bo jak zapaliło się zielone światło to on nic....! po kilkunastu sekundach nie wytrzymałem i walnąłem w klakson- zatrąbił i jednocześnie odpaliła mi się kontrolka poduszek...?! co to może być ? zerwałem jakieś połączenie? mam kierownicę 3-ramienną. odkręciłem poduszkę ale tam raczej wszystko wygląda ok... nie rozkręcałem juz poduszki na części bo pewno tego nie powinienem robić... czy tam w środku są jeszcze jakieś przewody które mogły ulec naruszeniu przeze mnie? pomocy, bo nienawidzę jak mi coś świeci w aucie co nie powinno świecić... :wallbash:

Opublikowano

Podłącz VAGa i sprawdź błąd i spróbuj wykasowac :naughty:

a swoją drogą to nerwowy coś jestes, robisz coś już w tym kierunku? :cool1:

Opublikowano

Podłącz VAGa i sprawdź błąd i spróbuj wykasowac :naughty:

a swoją drogą to nerwowy coś jestes, robisz coś już w tym kierunku? :cool1:

Dokładnie. Sprawdź błędy. A co do nerwowości, to się nie łam. We Włoszech po 5 s wyszedłbyś z auta, żeby mu zaje... :gwizdanie:
Opublikowano

sorki za głupie pytania ale jestem nowicjusz: VAG czyli musze jechac na serwis i podpiąć sie pod kompa?!?1 czy moze jest jakiś sposób na sczytanie błędów?

Opublikowano

Popytaj w spotach łódzkich, moze ktoś Ci pomoze, napewno chłopaki mają VAGa, a jak nie to u mechanika zajmujacego się elektroniką,wykasowanie ok 30-50 zeta :wink4:

Opublikowano

podleć na spota w Twoim regionie lub podpytaj w wątku spotowym, chłopaki napewno mają VAG'a

VAG to program diagnostyczny

Opublikowano

dzieki za podpowiedzi, juz wysłałem pytanie do łodzianina, teraz czekam na wieści.. jak to zwykle bywa, bez forum to ani rusz:]