MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam koledzYSYTUACJA jest taka,padł mi aku ipozmianiew na nwy szyby nie zamykają mi się ani z kluczyka ani z pilot, cozrobić?
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 U mnie po odłaczeniu aku nie działał również central. Wtedy wsiadasz do auta. Właczasz zapłon trzymając któryś z przycisków (obojetnie który) przez kilka sekund. potem wyłączasz zapłon i sprawdzasz. Z tym, że nie wiem, czy Ci to pomoże. Spróbuj
sikszak Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 po odłączeniu aku zawsze tak jest. Siądź do auta i zamykaj i otwieraj szyby przyciskami i po jakimś czasie zacznie wysztko działać. Z 3 min może to potrwać aż się zaprogramują ponownie tak jak trzeba.
Gość Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dokladnie tak jest jak napisali koledzy, włącz zapłon i otwórz/zamknij szyby
MARCIN607 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ale przyciskw pilocie? sprobuję wieczorem boautko wgarażu stoi dzisiaj. jak coś to powiemczy działa-dzięki wielkie Koledzy
marko32167 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czasami pilot się rozprogramuje. Prawdopodobnie słaba bateria. Wiec jak wyżej. Wsiadasz wkładasz kluczyk do stacyjki i przekrecając zapłon wciskach przycisk. To powinno pomóc
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 tak jak mówicie-kluczyk w stacyjce- pstryknąłem raz i szyby działają dzięki Koledzy
kepasa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wystarczy przytrzymać guziki w drzwiach i automaty się aktywują... ale jak zadziałało to dobrze...
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 jak w drzwiach trzymałem to ustawiło się tylko zamykanie szyb z tyych przysisków w drzwiach ale teraz już działa i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi