Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Zamykanie szyb z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

koledzYSYTUACJA jest taka,padł mi aku ipozmianiew na nwy szyby nie zamykają mi się ani z kluczyka ani z pilot, cozrobić?

Opublikowano

U mnie po odłaczeniu aku nie działał również central. Wtedy wsiadasz do auta. Właczasz zapłon trzymając któryś z przycisków (obojetnie który) przez kilka sekund. potem wyłączasz zapłon i sprawdzasz.

Z tym, że nie wiem, czy Ci to pomoże.

Spróbuj

Opublikowano

po odłączeniu aku zawsze tak jest. Siądź do auta i zamykaj i otwieraj szyby przyciskami i po jakimś czasie zacznie wysztko działać. Z 3 min może to potrwać aż się zaprogramują ponownie tak jak trzeba.

Opublikowano

Dokladnie tak jest jak napisali koledzy, włącz zapłon i otwórz/zamknij szyby :wink4:

Opublikowano

ale przyciskw pilocie? sprobuję wieczorem boautko wgarażu stoi dzisiaj. jak coś to powiemczy działa-dzięki wielkie Koledzy

Opublikowano

Czasami pilot się rozprogramuje. Prawdopodobnie słaba bateria. Wiec jak wyżej. Wsiadasz wkładasz kluczyk do stacyjki i przekrecając zapłon wciskach przycisk. To powinno pomóc

Opublikowano

tak jak mówicie-kluczyk w stacyjce- pstryknąłem raz i szyby działają :kox: dzięki Koledzy :notworthy:

Opublikowano

wystarczy przytrzymać guziki w drzwiach i automaty się aktywują... ale jak zadziałało to dobrze... :)

Opublikowano

jak w drzwiach trzymałem to ustawiło się tylko zamykanie szyb z tyych przysisków w drzwiach :) ale teraz już działa i jest ok