Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MONITORING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

180 przez skrzyzowanie ... :shocked: :shocked: GRUBO ... ale wsumie cos wtym jest...przelece szybko to nikt nie zdarzy we mnie przypier... polece wolniej np 120 to moze ktos mi zderzak zachaczyc :polew:

Opublikowano

To są kamery do mierzenia natężenia ruchu

A dokładnie zwykły monitoring miejski :wink4:

Powiem szczerze, że od dłuższego czasu nic mnie tak nie rozbawiło jak to.

Jak przy takiej prędkości można przelecieć przez skrzyżowanie i jaki trzeba mieć wzrok żeby w tym czasie jeszcze zauważyć kamerę i móc ją tak dokładnie opisać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wszyscy sie mylicie - nie wprowadzajcie chlopaka w blad - pyta normalnie to sie nabijacie.

CZy monitoring (taka kula zwykle na skrzyzowaniach na słupie) ma funkcje mierzenia prędkości?

Tak, to mierzy przejazd na czerwonym swietle oraz dodatkowo predkosc - to byla na pewno tzw. "magiczna kula" - jak przelecisz za szybko, musisz sie wrocic, wejsc na slup, potrzeć kule i wtedy wyskakuje dżin i musisz poprosic go żeby skasowal zdjecie, ktore zrobila kamera jak przekroczyles predkosc. Ewentualnie jako zadoscuczynienie bedziesz mu musial zrobic laske.

Dodatkowo zalezy na jakiego dżina trafisz i na ktorym skrzyzowaniu, ale niektorzy spelniaja dodatkowo jedno zyczenie, a niektorzy wala klienta od razu w leb, bo na glupote nie ma rady.

Opublikowano

Wszyscy sie mylicie - nie wprowadzajcie chlopaka w blad - pyta normalnie to sie nabijacie.

CZy monitoring (taka kula zwykle na skrzyzowaniach na słupie) ma funkcje mierzenia prędkości?

Tak, to mierzy przejazd na czerwonym swietle oraz dodatkowo predkosc - to byla na pewno tzw. "magiczna kula" - jak przelecisz za szybko, musisz sie wrocic, wejsc na slup, potrzeć kule i wtedy wyskakuje dżin i musisz poprosic go żeby skasowal zdjecie, ktore zrobila kamera jak przekroczyles predkosc. Ewentualnie jako zadoscuczynienie bedziesz mu musial zrobic laske.

Dodatkowo zalezy na jakiego dżina trafisz i na ktorym skrzyzowaniu, ale niektorzy spelniaja dodatkowo jedno zyczenie, a niektorzy wala klienta od razu w leb, bo na glupote nie ma rady.

Skoro dżin robi laske za przejechanie 180 km/h przez skrzyzowanie to lece szukac takiej "kuli" w Warszawie. Czy znasz jakies "magiczne" sposoby dostania się szybko na słup a potem dobrego sie go trzymania jedną ręką żeby się nie sp**erodli* ? No chyba że trzeba kule potrzec laska - to moze być ciężkie do wykonania :kox:

Opublikowano

Owszem te urządzenia mają możliwość mierzenia prędkości !!

Ale tylko gdy poruszasz się z prędkością większa od prędkości światła :good:

Opublikowano

Skoro dżin robi laske za przejechanie 180 km/h przez skrzyzowanie to lece szukac takiej "kuli" w Warszawie. Czy znasz jakies "magiczne" sposoby dostania się szybko na słup a potem dobrego sie go trzymania jedną ręką żeby się nie sp**erodli* ? No chyba że trzeba kule potrzec laska - to moze być ciężkie do wykonania :kox:

yamamann-owi chyba chodziło o to:

Że On trze kule rękawami, a jak mu Dżin wyjdzie to go łapie i trzyma i się robi magicznie.. Czy coś takiego..

Ale nie ogarniam tego ze słupem i laską.. Może to dopiero przy 200km/h coś trzeba zrobić ??

Słup dodaje chyba +3 do mocy i +2 do charyzmy, a laska +10 do Witalności i +2 do many :mysli:

Owszem te urządzenia mają możliwość mierzenia prędkości !!

Ale tylko gdy poruszasz się z prędkością większa od prędkości światła :good:

A może da się to zmierzyć np. budką z hot-dogami ? :mysli:

Bo ostatnio dosyć szybko przebiegłem obok takiej i tak mi się wydawało, że tam coś mi błysnęło z pomiędzy ketchupu i sosu 1000 wysp.. :mysli: Ku*** nie zdążyłem się uchylić.. :(

Opublikowano

Nie wiem co wy pijecie, albo palicie, ale ja po 3 browarach nie kumam o co wam biega :decayed:

Opublikowano

Witam.

Proszę o pewne odpowiedzi.

Pozdrawiam.

1000000000000% nie ma pomiaru predkosci ! :polew: :polew: :polew: :polew:

180 ? :oklaski: