Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Czy podejdzie podłokietnik od A6 C5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie czy może ktoś sprawdzał czy do A4B6 podejdzie podłokietnik z A6C5 wyglądają identycznie i niewiem co robić czy zamawiac czy to nie podejdzie. Niestety do a4 niema wielkiego wyboru w podłokietnikach a z A6 jest troche.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Wyglada ze tak :cool1:

Opublikowano

Podstawa mocujaca wyglada na taka sama (ale musialbys sprawdzic czy wysokosc tej lapy jest taka sama). Wydaje mi sie ze klapka podlokietnika w B6 jest inna.

Opublikowano

W a6 jest inny mechanizm opuszczania podłokietnika kosztem miejsca w środku...

Opublikowano

Temat mnie interesuje, znalazłem na allegro podłokietnik pasujący do A4 i A6. Ze zdjęć wygląda że to ten nowszy od B6 lub C5. Ponawiam więc pytanie czy jeśli chodzi o montaż to podejdzie i nie będize jakichś dziwnych szpar/prześwitów związanych z niedopasowaniem do samochodu?

A przy okazji jak określić kolor tapicerki? czy kod N3A/LC coś mówi? czy odpisałem coś niekompletnie?

Opublikowano

uff to dobrze bo sie napaliłem wczoraj ale i tak sie okazało, że kolor nie pasuje. Mam całe wnętrze na jasno szaro, cholerka ciężko cokolwiek znaleźć. Jaki już jest to czarny albo przechodzący w beż. Ceny ASO są zabójcze, z resztą na ebay nawet niemcy nie mają tego za dużo i cena podobna do ASO. Chyba trzeba jeszcze poczekać bo chyba dzięki podobieństwu z B7 mamy takie ceny dla B6.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...