Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czym usunąć muszki z grilla, maski i zderzaka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja mam lepszy pomysl.... nie zmywaj ich wcale :)

Ja sie poddalem... pucuje, a potem 5 km lasem przy 180 km/h i wszystko wraca :gwizdanie: Tylko szybe zawsze szpachla poskrobie jak juz nie widze drogi :polew:

Opublikowano

Jak będę na tej myjni(niepredko), to zapytam co to za wynalazek. Nic więcej na ta chwile, poza to co napisalem, nie wiem. Psikaja tym wszystkie elementy ubrudzone przez muchy i zmywaja za chwile Karcher'em. Schodzi idealnie.

To jest nic innego jak specjalny, dość mocny środek do usuwania takich rzeczy.

Po takim namoczeniu, odczekaniu i spryskaniu Karcherem pod ciśnieniem każde zaschnięte nawet owady schodzą :wink4:

Oczywiscie niezdrowy dla lakieru?? Czy neutralny??

Opublikowano

W ostateczności wysypać na grill paczkę robaków mięsnych (5zł w wędkarskim) Zjedzą każdy martwy organizm z samochodu :good: A potem po prostu odlecą, tylko, że prawdopodobnie prędzej czy później rozbiją się o auto kogoś innego :confused4:

Opublikowano

Dobry żart z tymi robakami :naughty: generalnie te środki do usuwania owadów, czyszczenia alusów itp. mocnych zabrudzeń to po prostu agresywne detergenty i nie czarujmy się, długotrwałe użycie z pewnością nie wpływa dobrze na lakier, chodzi o czas aplikacji.

Opublikowano

długotrwałe użycie z pewnością nie wpływa dobrze na lakier, chodzi o czas aplikacji.

Dlatego nic tak dobrze nie działa jak woda pod ciśnieniem :naughty:

Opublikowano

Z wiadra.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kupilem oryginaly specyfik niemiecki w salonie Audi za cale 24 zł (byl w promocji bo normalnie 30 zeta). Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale na pierwszy rzut oka trzeba sie bedzie pomeczyc :P

pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiscie niezdrowy dla lakieru?? Czy neutralny??

Niezdrowy trochę, bo silny, ale bez przesady.

Opublikowano

Mi się bardzo sprawdził jakiś AC OWAD z Norauto :> Akurat miałem dość pokaźną kolekcję zwłok na przodzie auta i postanowiłem spróbować spsikać to tym preparatem. Zeszło idealnie, szybko i bez męczenia się :good: Polecam, kosztuje albo 9.99 albo 19.99, nie pamiętam teraz :tongue4: W każdym razie nie jest drogi, a naprawdę skuteczny :cool1:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja popieram zadanie na temat gąbki zawiniętej w kawałek firany lub jakąś inną drobna siateczkę i gorący szampon samochodowy...

W moim przypadku wystarcza :good: