Arecki555 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam, Wzmienilem ostatnio szyberdach w A4 ale jak sie okazalo silniczek sterujacy jest troszke inny niz ten ktory byl. Problem polega na tym iz nowy siliniczek ma kostke na 5 pinow a stary mial na 6. Czy ktos moze mi pomoc jak rozwiazac ten problem. Dziekuje i pozdrawiam
Bromchit Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tu masz schemat szyberdachu, na którym złącze 5pin były używane tylko w wersji Avant, a złącze 6pin tylko w wersji Limuzyna. Może ten schemat pomoże Ci w temacie, chociaż pojawił się od '97r., a Twoje auto '95r. . Wygląda na to, że kupiłeś silniczek od wersji Avant po 97r. A tutaj schemat, który pojawił się od grudnia '94r. więc może dotyczyć Twojego auta.
Pawełek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 dokładnie, mam auto z 95 a szyber kupiłem od avanta 97, dzieki wielkie za schematy
crossu Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zaktualizuje ktoś schematy? Ten sam problem
Rekomendowane odpowiedzi