nicramk Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mam pytanie jaki jest idealny Weight Range dla Avanta. Mam na oku spręzyny tył niebieski rózowy różowy różowy (weight range 10), przód niebieski biały zielony (Weight Range 8). CZy będzie auto siedziało jakoś czy tył za duzo może usiąść.
miro_x Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sprawdź jakie oznaczenia masz w oryginale i na takie same wartości dobierz nowe sprężyny.
nicramk Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 Mój weight range to 9-przód, 10-tył. Co się stanie jak założe 8-przód, 10-tył.
Hołk Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Co się stanie jak założe 8-przód, 10-tył. Będzie idealnie.
nicramk Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Cytat: nicramk 04 Listopad 2009, 20:36Co się stanie jak założe 8-przód, 10-tył. Będzie idealnie. Okazało sie ze chyba sprężyny są ze sedana, przód niebieski-biały -zielony, tył niebieski-rózowy-rózowy-rózowy. Czy jednak będzie pasowało?
SMYS Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam, lekko odbiegne od tematu ale na sprzedam nie moge napisać, wyjąłem ze swej A4 sprężyny H&R z przodu bo była odrobinke za niska do "zwykłej" rodzinnej jazdy po nierównościach i jeśli ktos byłby chętny to mogę odsprzedać siedziały na przodzie w 115 TDI z 2000 r, obniżaja o 35 mm podobno. pozdrawiam i przepraszam że tak sie wcinam
Rekomendowane odpowiedzi