Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Chip u rogala - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piękny sobotni poranek pojechalem do Witka na mineralną. Jechalem z kolegą, który jechał paskiem 2007, 2.0 tdi 140KM. Pasek znacznie cięższy, ale z rolowanego z dwójki nieznacznie mnie wziął.

Pierwsze badanie u rogala. 122KM. Miłe zaskocznenie :) Tydzień wcześniej był badany przy trochę wyższej temp. I z zasyfionym filtrem powietrza i wyszło 117,5KM. Może to dla tego a może to kwestia innej hamowni (Kreator Mocy). Wykres po modach... SZŁOK!!!

ef7f032732c9a174m.jpg

144KM!!! No bajeczka. A teraz od strony uzytkowej.

Pierwsza próba: dupochamownia :) Na początku sprinty 1,2,3 bieg. No wydaje mi się, że dużej różniczy nie ma... No 3ka wyrażniej mocniejsza..

Druga próba: spirnt 0-100km/h, mieżone ręcznie więc nie dokładnie. ok 9sek :shocked:

Trzecia próba: pasek. Z zatrzymanego i z roloanego dostaje co najmniej 5 długości :evil:

Czwarta próba: jazda miejska, ciągnie jak głupi na każdym biegu, banan od ucha do ucha non-stop. Chciałem jeszce niem pojezdzic jak bedzie chlodno (w dzien bylo ponad 25st.) ale z radosci napilem sie browara. Moze jutro... napisze jakie beda wrazenia.

:kox: :kox: :kox: i jeszce raz :kox:

Rogal jak zawsze pokazał klase :good: Gratulacje!!

Nagrałem filmik 0-100 komórką. Wynik trochę gorszy bo dwie osoby w aucie. Wyszło wujowo zwłaszcza po wrzuceniu na yt

Opublikowano

No ładnie ładnie gościu z passata pewnie sie zdziwil :cool1:

Opublikowano

Ekstra wyniczek. Te 122 kucyki to seryjnie miałeś czy coś grzebane było ? Jeśli seryjnie to bardzo miłe zaskoczenie :)

Opublikowano
  • Autor

tylko tyle, że katalizator wywalony. Ale dwa lata temu byl mierzony w pelni seryjny i bylo prawie 118

Opublikowano

Ja tylko zaznaczę, że umieściłes watek w złym dziale...ale przeniosę go do właściwego z uwagi na to, że boberek cie bardzo lubi :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Moja wina, moja wina.... :notworthy:

Dobrze, że jeszcze ktoś mnie lubi :decayed:

Opublikowano

Panie, niezły wynik :slina::shocked:

U mnie też nie ma KATa i ciekaw jestem wyniku w serii u mnie

Opublikowano

Super :good:

Też będę musiał sprawdzić ile moja seria ma teraz a ile po wywaleniu kata. Kusi mnie zachipowanie a jak czytam takie posty to jestem praktycznie pewny, że to zrobię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

robiłeś coś jeszcze oprócz wywalenia kata...ładny Ci wynikł wyszedł tak bez żadnych większych modów :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pełna seria. Z modów to wymienilem filtr powietrza na nowy :P

[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 12:48_________________________________________________

W sobote przekonałem sie co znaczy chiptunung+sprzęgło z 190kkm przebiegu+ściganko.

Jedynka, buta, dwójka wpięta, strzał ze sprzęgła jebnęło i tyle se pojeździłem :)

Opublikowano

Ciekawe czy te 190kkm jest prawdziwym przelotem autka.

Zaczelo sie slizgac czy co? Czy w ogole nie wysprzegla?

Moje ma 226kkm i lata od 6kkm na mocnym programie i na razie jest ok tylko jak klepne go z niskich obr 1800-2000 to az drży :) ale fakt nie scigam sie zbyt czesto ze swiatel.

Wymieniasz na nowe czy dajesz do Radzikowskiego? Znam kilku ludzi co dało do niego i nie narzekaja...

Opublikowano
  • Autor

Ok juz wiadomo. Nie sprzędło a półoś ukręciłem. Dobrze bo taniej :)

Opublikowano

Z przegubem pewnie?

Opublikowano
  • Autor

yep :cool1: Elementy polosi wbily sie w przegub